Srpen by PALLADIUM

7.8.2015

Prázdniny jsou v plném proudu, teploty stoupají a koupaliště se plni lidmi. A co děláme my? My pro vás připravujeme zajímavé akce a soutěže, které vám vaše prázdniny ještě více zpříjemní.

Třeba Velkou letní soutěž PALLADIA, ve které můžete do 30. 8. 2015 soutěžit o báječné výhry! Jak na to? Nakupte alespoň pětkrát ve vybraných obchodech a po předložení účtenky ze soutěžní prodejny na Infokiosku získáte stírací los s kódem, který zadáte do aplikace. Po nasbírání pěti kódu se automaticky dostáváte do velkého finále, kde se hraje o MacBook Air, iPhoe 5c, iPad2, reproduktory Bose, sluchátka Solo 2, kabelku Tosca Blu a spoustu dalších cen. S každým losem máte navíc šanci získat jednu ze 700 okamžitých výher. Více informací najdete v soutěžní aplikaci nebo na webu PALLADIA.

www-soutez

Nenechte si ujít ani výstavu fotografií světově uznávaného a oceňovaného fotografa Petra Slavíka, kterou můžete navštívit do konce prázdnin na patře +1 našeho nákupního centra. Výstava, probíhající ve spolupráci s časopisem Koktejl, zachycuje jedinečnou formou exotická zvířata v jejich každodenním životě a je skvělým tipem pro celou rodinu. Těšit se můžete na snímky medvěda s čerstvým úlovkem v tlamě či jihoafrického levharta skrytého v ranní mlze.

Snímek obrazovky 2015-06-26 v 17.06.23

Pokud hledáte nejen příjemné počtení na cesty, ale i každodenní inspiraci beauty trendů, lahodných receptů, novinek ze světa hudby a knih a mnohé další, je pro vás PALLADIUM Magazine jaro/léto 2015 tou správnou volbou. PALLADIUM Magazine si můžete zdarma stáhnout do svého chytrého telefonu či tabletu na Googe play i App store a zpříjemnit si tak třeba cestování.

Snímek obrazovky 2015-06-26 v 17.05.52

Peter
Mohlo by vás zajímat
5.3.2015
Od Petera