TOPSHOP + adidas = láska na první pohled

10.4.2014

Když přišla pozvánka na představení nové kolekce TOPSHOP, bylo jasné, že si to nesmíme nechat ujít. Legendární oděvní značka totiž spojila síly s neméně slavnou značkou sportovního oblečení a vznikly svěží modely, které připomínají Londýn, staré dobré časy a pohodu. A ty barvy! S několika kousky to byla láska na první pohled.
 

TOPSHOP (patro +1) totiž ve spojení s adidas originals vytvořil novou kolekci streetového oblečení, které se hodí jak na procházky do města, tak na líné odpoledne doma. Navíc boty z nové kolekce jsou do pohody i nepohody, jako všechny modely, které TOPSHOP (patro +1) prodává, i tyhle „oldies“ jsou totiž kožené.
 

topshop (5)
 

Tvůrci novou kolekci označují jako sportovně-módní. Vychází z klasických, nejoblíbenějších střihů, které adidas kdy představil (proto sportovní) a je okořeněná novými vzory a kombinacemi materiálů (proto módní) navrženými speciálně pro tuto příležitost. Kromě bot Superstar se můžete těšit na bundu ze soupravy Firebird nebo tepláky se třemi pruhy. A kdybyste měli pocit, že snad na vzorech vidíte kočičky a srdíčka, tak nebojte, vidíte správně.
 

topshop (2)
 

Jediná špatná zpráva je – kolekce obsahuje jen 20 kusů oblečení, které jsou bohužel exkluzívně jen pro dámy. Pánové, tak snad příště. A dámy, pospěšte, v PALLADIU se kolekce asi dlouho neohřeje, zájem o ní je velký. Kolekce se totiž pohybuje přesně na hraně mezi sportovním, drzým a ležérním oblečením, takže se hodí opravdu do každého šatníku. Tuhle kolekci navíc seženete jen v prodejně TOPSHOP (patro +1), ostatní „obyč“ kousky adidas  pak najdete v adidas Concept Store (patro 0).
 

topshop (4)
 

My máme zálusk na lehounké lososové kraťasy s barevným lemem a na klasickou „mikču“ s barevným potiskem, a na klasické tenisky v parádních barvách. Mikina se podle všechno dá nosit úplně ke všemu,  jako stvořené jsou k ní botky Vans (Foot Locker, patro 0). Kraťásy jsou zase krásně vzdušné na léto, s páskovými sandálky (Baťa, Patro -1) a „obyč“ tílkem budou ve vedrech k nezaplacení. No a tenisky? Ty se dají nosit prostě denně. Vypadá to, že snad jediné, na co se nová TOPSHOP & adidas originals kolekce nehodí, je na sport. 🙂
 

TOPSHOP_kombinace

Sandálky: Baťa. Tílko: h&m. Džíny a černá bundička: h&m. Hnědá kabelka: ccc. Černobílá kabelka: h&m. Sukně: Reserved. Tenisky Vans: Foot Locker. Kraťásky, barevné tenisky a mikina: TOPSHOP.

 

Nakonec, podívejte se na video a posuďte sami, zda vás kolekce zaujala tolik, jako nás.
 


 

A Pozor! Už za měsíc chystá TOPSHOP další skvělou novinku! Výjimečnou, luxusní kolekci, která vznikla ve spolupráci s Kate Moss!

Kateřina
Mohlo by vás zajímat