Mall Style 19

27.11.2014

Není pochyb, že zima už tu bude co by dup. Příroda nás vystavuje nepříjemnému dešti, větru i nízkým teplotám. Podle mého názoru, ideální počasí pro šálek dobrého čaje a napínavou detektivku nebo nakupování. My jsme si vybrali to druhé a v PALLADIU jsme potkali spoustu zajímavě oblečených lidí, kteří sdíleli tento nápad s námi.
 
Venku bylo opravdu nevlídně, a proto není divu, že se většina návštěvníků vybavila teplými kabáty. Výjimkou nebyla ani tato mladá slečna, která má ráda jednoduchost a potrpí si na kvalitu. Podzimní barvy celého outfitu působí příjemně a letecká bunda z beránka je nesmrtelnou trendy záležitostí.

mall-19-d

S milým úsměvem nám zapózovala i sympatická Britka, jejíž vojenský kabátek nás na první pohled zaujal. Kovové ozdoby v podobě knoflíků a řetízků působí spolu s krémovým šátkem u krku noblesně. Ostře červená barva vlasů je prý v Británii velkým hitem i nadále a v jejím případě je to zaručeně dobrá volba.

mall-19-1-d

S rafinovaně nakombinovanými svršky nás překvapila tato slečna, která vyrazila do obchodů v kožené bundě a chundelaté vestičce. Stoprocentně skvělá volba! Venku vás kožešinka zahřeje a uvnitř se nebudete muset vláčet s těžkým kabátem – prostě jen rozepnete zip u bundy 🙂

mall-19-2-d

Velice osobitým outfitem vyniká i tato slečna, kterou jsme odchytili jen několik málo minut po jejím pohovoru o práci. Vydala se na něj v kožené midi sukni, černém saku a výrazném náhrdelníku. S rudou rtěnkou na rtech působila opravdu mocně.

mall-19-4-d

Jak na cestě do školy vypadala na první pohled slečna s velkou prostornou aktovkou na zádech. Celý její outfit působil pohodově, nenuceně a prakticky. Příjemná byla i barevná sladěnost jednotlivých částí oblečení a palec nahoru od nás získává také za široký úsměv na tváři.

mall-19-5

Peter
Mohlo by vás zajímat