Mall style 12

13.4.2014

Opět jsme vyrazili „na lov“ dobře a stylově oblečených návštěvníků PALLADIA a přinášíme vám naše úlovky. Dubnové počasí je synonymum pro proměnlivost, a tak po několika téměř letních dnech ke konci března k nám zase přišlo chladnější období. Právě během těchto dní jsme nafotili tento Mall Style, můžete se tedy  těšit na jarní outfity s občasnými zimními flashbacky.

fg_ms12_1

Mám rád černou kůži, a proto mě zaujaly tyto dvě slečny. Obě mají perfektně naleštěné kožené boty doplněné v případě slečny vlevo zajímavou taškou, která se dá díky delšímu uchu nosit stejně dobře v ruce jako na rameni. Tmavě modrý bezlímcový kabátek je velmi elegatní svojí jednoduchostí. Slečna vpravo celkově sází na černou barvu, ale optimismus jí určitě nechybí. Vzala si totiž sluneční brýle, přestože venku se střídala jedna dubnová přeháňka za druhou.

fg_ms12_4

Tato usměvavá dvojice nás zaujala tím, že k sobě celkem nenápadně a také zřejmě neúmyslně ladí. Oba mají černé skinny jeans a khaki kabát slečny doplňuje pánovu flanelovou košili podobných odstínů. Barva tmavého pea coatu se zase hodí k šále kolem slečnina krku. Pánovy lehké tenisky spolu s čerstvě zelenou taškou dodávají jinak docela zimnímu looku jarní nádech. A zároveň ladí s modrobílou etiketou lahve vody, tohle musel být záměr 🙂

fg_ms12_5

Naprosto čistý styl tohoto mladého gentlemana si jistě zaslouží místo v našem Mall stylu. Dokonale padnoucí sako a zářivě bílá košile se skvěle hodí ke tmavým slim chinos. Krásné béžové cap toe oxfordky si rozumí s řemínky a lemováním praktické tašky, která zároveň ladí i s barvou saka. Tady prostě není, co vytkout!

fg_ms12_6

Další skvěle zkombinovaný outfit jsme obdivovali na této dámě, která kupodivu nebyla Franzouzka. Takhle nějak si totiž představuji francouzskou jarní eleganci. Lehký trench coat proti bretaňským dešťovým přeháňkám, světlé džíny barvy moře Azurového pobřeží, taška barvy jahodového macaronu a zlatavé suede wedge heels připomínající marseillský pastis. K nesprávnému odhadu národnosti této návštěvnice svádí i bílomodře pruhované tričko. Proč je ale součástí stereotypu o Francii, nevím. Každopádně se nám outfit velmi líbil!

fg_ms12_7

Palec nahoru dáváme i tomuto sladěnému páru. Černé kabáty, černé lesklé kožené boty, černé doplňky v podobě brašničky přes rameno a kšiltovky, přesto look této dvojice není nijak jednotvárný a zaujal nás. Zajímavé je, že pán se slečnou našli shodu i v tmavě modrých džínách a bavlněné tote bag přes rameno. Kdo kopíroval od koho, jsme nezjistili 🙂 Ale vypadá to, že nakupovat každý chodí do jiných obchodů.

fg_ms12_2

Outfit této dámy v sobě kombinuje hned několik velmi zajímavých kousků a přitom celkově působí konzistentně a promyšleně. V první řadě nás zaujal pěkně střižený kabát s masivními kovovými nárameníky a dvouřadým zapínáním čtvercovými knoflíky. Dále za zmínku stojí neobvyklé a velmi efektní kalhoty z mnoha malých černých lesklých šupinek. Barvu do looku vnáší červené lodičky, prvky na kabelce, náramek a samozřejmě také rtěnka, nalakované nehty a barva vlasů. Povedeným doplňkem je také náhrdelník s tygří hlavou, který ladí s prvky na kabátu. Opravdu velmi propracovaný model.

fg_ms12_3

Na této dvojici studentů z Nizozemska nás zaujala jednoduchá účelnost jejich oblečení. Slečnin šátek upoutává pozornost, a oživuje tak jinak méně výrazný outfit. Tričko s celopovrchovým organickým potiskem a kontrastní kapsou se nám také líbilo. Přesto máme trochu obavy o studentovo zdraví vzhledem k venkovní teplotě. Doufejme, že jeho pivo nebylo příliš studené.

fg_ms12_9

V komunikaci s touto trojicí cizinců jsme sice narazili na menší jazykovou bariéru, přesto nám ochotně zapózovali, a my se tak můžeme inspirovat jejich stylem. Velmi se nám líbila kombinace výrazně barevných tenisek, které osvěžují a rozveselují celý look. Dobře ale vypadají i hnědé kotníkové boty, které se skvěle hodí k odstínu džínů prostředního návštěvníka. Zjistili jsme také, jak se poznají dobří kamarádi na výletě v Praze. Právě si všichni v PALLADIU koupili stejný model telefonu 🙂

Filip
Mohlo by vás zajímat