Top trendy roku 2018

25.12.2017

Buďte o krok napřed. Těsně po rekapitulaci roku 2017 je čas na plánování toho dalšího. Připravte se na to, co nás čeká a nemine, a to i ve světě módy. Máme pro vás seznam trendů, které nás v roce 2018 rozhodně neminou!

BARVY NEJEN NA MOLE ALE I NA ULICÍCH 

Zelený top, H&M (patro 0 a -1). Fialový svetr, MANGO (patro +1). Modrá halenka, H&M (patro 0 a -1). Zelené krajkové kalhoty, H&M (patro 0 a -1). Fialové šaty, H&M (patro 0 a -1).  Šperky, MANGO (patro +1). Zelené mules pantofle, TOPSHOP (patro +1). Žlutá mikina, TOPSHOP (patro +1). Plisovaná sukně, H&M (patro 0 a -1).

Ulice v příštím roce zalijí barvy. Návrháři totiž hodili černou za hlavu a jejich palety se pěkně vybarvily. Přehlídková mola letos připomínala spíše zmrzlinový pohár a vy pokud milujete zmrzlinu, budete mít  jedinečnou příležitost obléknout se v barvě své oblíbené příchutě, aniž byste vyrážela na karneval. Barevným chutím se všeobecně meze nekladou. Kombinujte všemožné pestrobarevné odstíny, platí totiž pravidlo, čím exotičtější, tím více cool. Trendy bude pistáciová, bledě modrá, světle žlutá, starorůžová a všem chutím bude jasně kralovat levandulová. Nebojte se barev, oblečte se do nich od hlavy až k patě, klidně jen do jednoho odstínu a černou tentokrát nechte ve skříni.


KVĚTINOVÉ VZORY À LA 60´S


Bunda, H&M (patro 0 a -1). Šaty, H&M (patro 0 a -1).  Boty, TOPSHOP (patro +1). Sako, H&M (patro 0 a -1). Kalhoty, Lindex (patro 0). Zelenomodré šaty, MANGO (patro +1).

Až všechno venku zase rozkvěte a nás hromadně zaplaví jarní pobláznění, nenajde se snad nikdo, kdo by dokázal odolal květinovému vábení. Nemůžeme se proto divit návrhářům, že to s nimi není jinak.  Květnové vzory ve stylu 60. let se objevily u Valetina, Céline a Marni, který je vesele začal kombinovat s kostkovanými vzory. Kupte si kabát posetý květinami kalhoty, či halenku a zkombinujte pár odlišných barev a vzorů dohromady. Pokud toužíte udávat trendy, tak tohle je jednoznačný návod, jak na to.

POUZDROVÁ SUKNĚ JE ZPĚT

 

Kožená zavinovací sukně, H&M (patro 0 a -1). Květovaná, PIETRO FILIPI (patro +1). Červená, H&M (patro 0 a -1). Třpytkovaná, TOPSHOP (patro +1). Třpytkovaná s motýlky, H&M (patro 0 a -1).

Rok 2018 je opět ve znamení ženskosti. Konec klučičím lookům a maskulinního vzhledu, jste žena, tak se ukažte! Balenciaga a Hermés se nechali inspirovat padesátými léty a jejich kolekce jsou plné pouzdrových sukní. Oblékněte ji i vy a ukažte své ladné křivky. Sukni doplňte botami na podpatku, dle vaší míry pohodlnosti a pro zpestření do nich obujte ponožky. Prvoplánovému business looku tak dodáte lehkou rebelii a ostatním ukážete, že víte, jak se to letos nosí.

MINI KABELKA JAKO NEPŘEHLÉDNUTELNÝ DOPLNĚK 

 

Zelená, TOPSHOP (patro +1). S aplikacemi, TOPSHOP (patro +1). Růžová, TOPSHOP (patro +1). S tygrem, TOPSHOP (patro +1). Hnědá, H&M (patro 0 a -1). Červená ve tvaru pytle, MANGO (patro +1). Černá kulatá, Lindex (patro 0). Červená s květy, TOPSHOP (patro +1). Třpytivá, Lindex (patro 0).

Pokud neholdujete velké míře šperků, ale přesto máte pocit, že vašemu outfitu něco schází, doplňte jej o mini kabelku. Tento kousek je většinou tak malý, že do něj sotva dostanete kreditní kartu, proto tu o praktičnosti nemůže být ani řeč. Důvod vzít s sebou do ulic mini kabelku je čistě estetický a hravý. Připněte ji na opasek, noste ji na popruhu přes rameno jako crossbody kabelku, nebo smotanou v ruce, udělejte si z ní větší náramek a dopřejte si originální design, který vám okolí jen tak neodpustí.

CHIC VE TMAVÉM DENIMU 

Skinny džíny, MANGO (patro +1). Kabát, TOPSHOP (patro +1). Široké kalhoty, TOPSHOP (patro +1). Zkrácená džíska, TOPSHOP (patro +1). Pouzdrová sukně, PIETRO FILIPI (patro +1).

Tom Ford se letos vyjádřil jasně. Pokud chcete v roce 2018 nosit tmavou barvu, pak jedině v podobě tmavého denimu. Džínovinu nahradil satén, flitry, peří, kůže, plast, bavlna a samotná džínovina bude přípustná pouze ve své tmavé formě. V jakém provedení ji oblečete, to už je na vás. Pouzdrová sukně, skinny jeany, široké kalhoty do pasu, kabát, sako, nebo crop džínová bunda. Tmavý denim má jednu velkou výhodu, jestli si totiž libujete v outfitech denim na denim, pak v jeho tmavé podobě budete vypadat mnohem líp. Nejenom že opticky zeštíhluje, ale dodává také svůj luxusní efekt. Na džínovině proto nešetřete.

Eliška
Mohlo by vás zajímat