SUMMER IN THE CITY

13.7.2014

Léto je v plném proudu. Pokud ho trávíte ve městě, stejně jako my, máme pro vás módní last minute pomoc, jak teplé počasí v pohodě přežít. Vybraly jsme 10 MUST HAVE , které se vyplatí mít v šatníku. Patří mezi ně crop topy, boyfriend shorts, kimona, midi sukně apod. Jsou to všechno kousky, které vás toto léto budou zaručeně bavit!


 
CROP TOP – na první příčky se dral už minulé léto, ovšem teď si své místo ve fashion světě vydobil a to právem. „Devadesátky“ se vrací, takže pokud si troufáte – ukažte pupík světu! V případě, že je to na vás příliš, nezoufejte – tento krátký top si totiž můžete obléknout i k sukni či džínám se zvýšeným pasem, takže ukážete pouze minimum holé kůže. A i to je zatraceně dobrý!  Tahle krátká mikča Tally Weijl (patro -1) evokuje léto, horké ulice Beverly Hills a sexy pláže. Skvěle tak bude vypadat nejen k této áčkové sukni, ale i ke krátkým šortkám. 

fotka1

ÁČKOVÁ SUKNĚ – dívčí, roztomilá a sexy. Tenhle typ sukně se snese snad s každou obuví a topem. Opravdu. S jednoduchými teniskami, „slip-onkami“, balerínkami i vyššími podpatky. S mikinou, s tílkem nebo flitrovaným topem. Je jen na vás, jakou „áčkovou sukni“ si pořídíte – my jsme zvolily krásnou svěží lososovou variantu  z Tally Weijl (patro -1) a duhové tenisky Ann Christine (patro 0) k  ní prostě milujeme.

fotka2

Ze šperků jsme si vybraly prstýnek s křídly a blyštivý náramek z C&A (patro 0) a jako doplněk plastový kelímem s modrými kamínky z Tally Weijl (patro -1), který nás jednoduše baví a musíme ho mít:).

fotka3

KIMONO – trend, který si zamilovala nejen krásná Nicole Richie. S tímhle kouskem z F&F (patro +1) totiž oživíte snad každý outfit a dodáte mu rozpustilý, bohémský, tvz. boho look. Skvěle vypadá s otrhanými šortkami, jakýmkoliv denimem a šatičkami.
 
BOYFRIEND SHORTS jsou nesmrtelným kouskem, který by vám v šatníku neměl chybět. Můžete je nosit k čemukoliv. Letos jsou trendy především otrhané šortky jako například tato varianta z Ann Christine (patro 0). Vypadejí skvěle například v kombinaci s černými slip-on botkami z Pimkie (patro -1).

DSC_0422 copy

VÝRAZNÝ NÁHRDELNÍK je další must have tohoto léta. Naše oblíbená kombinace je se sportovním minimalistickým tričkem, kdy výrazný náhrdelník skvěle  vynikne a zároveň outfit nepůsobí přeplácaně. Zkuste například tento trojúhelníkový náhrdelník z C&A (patro-1, 0).

DSC_0440 copy

 

METALICKÉ ODSTÍNY. Co k nim dodat? Minulý rok ovládly světová přehídková mola a na jaře si je oblíbili blogeři z celého světa – díky jejich outfitům jsme si je oblíbily i my. Tyhle volnější kraťasy Tally Weijl (patro -1), střihem se podobající sportovním kraťáskům, můžete využít jak na denní nošení v kombinaci s jednoduchým tričkem, tak i na večerní párty třeba s flitrovaným topem a high heels. 
 
SÍŤOVANÝ DETAIL je dalším hitem této sezóny. Nosí se především na jednobarevných tričkách a šatech, hlavně v černé a bílé. Tento detail je rafinovaný – působí svůdně, nikoli však lacině. Zkuste tento černý top Ann Christine (patro 0).
 
SANDÁLE – letos zažívají velký boom. Frčí jak nízké sandále, tak i sandále na platformě, vždy však minimalistického střihu. My jsme skočily po těchto krásných bíločerných z Pimkie (patro -1), jejichž výhodou je dobrá kombinovatelnost.

DSC_0540 copy

AZTÉCKÉ VZORY – nikdy nás neomrzí a navíc jsou v kurzu každé léto! Zvlášť doplňky, jako je toto psaníčko z F&F (patro +1), krásně oživí každý outfit.
DSC_0549 copy

MIDI DÉLKA se vrátila na výsluní a je to sakra dobře. Proč? Protože sluší každé postavě – ano, opravdu každé. Je totiž jedno jestli máte metr osmdesát nebo metr padesát, jestli máte chlapeckou postavu nebo máte ženské „zadnosti“ – tahle délka totiž dokonale vytvaruje ženskou postavu a navíc – holá lýtka jsou opravdu hot a v létě víc než žádoucí! A když se navíc tento kousek spojí s květinovým potiskem, jako v případě této sukně z F&F (patro +1), stane se z něj něco, co vám ve vašem wish listu nesmí chybět.
 
CROP TOP – o „crop“ délce jste si mohli přečíst i u prvního outfitu. Černý top Tally Weijl (patro -1) je naprosto univerzální a geniální kousek, který se skvěle kombinuje. Jdete do něj s námi? 

DSC_0420 copy

Co se náramků týče, letos rozhodně neplatí pravidlo „čím méně, tím lépe“. Naopak. Nebojte se kombinovat spolu různé druhy, šířky, materiály. Nás oslovil subtilní náramek s trojúhelníkem H&M (patro -1,0) a bílo-zlaté náramky C&A (patro -1,0).

DSC_0395 copy

Jako doplňky jsme vybraly řetízek s palmami a náušnice s plameňáky, které nám při pohledu na ně vykouzlily úsměv na rtech a my je tak nemohly v Ann Christine (patro 0) nechat.

DSC_0399

Veronika
Mohlo by vás zajímat
28.8.2014
Od Petera
12.2.2014
Od Lucie