NA CO SE TĚŠIT: SRPEN

6.8.2013

Prázdniny se pomalu přehouply do druhé půlky, proto se je snažte ještě užít co nejvíc. Třeba návštěvou PALLADIA! Po celý srpen můžete kromě nakupování ve slevách stále ještě navštívit výstavu  National Geographic a poslední srpnový den strávit s dětmi na zábavném odpoledni v PALLADIU.

 

Výstava fotografií NATIONAL GEOGRAPHIC

Až do 31. srpna, se na patře +1 koná výstava fotografií, díky níž zavítáte mezi papuánské bojovníky i do nehostinné Kalahari mezi Křováky, pod hladinu oceánu i do odlehlé kanadské divočiny či jim umožní pohled do očí velkého bílého žraloka. Fotografie jsou výsledkem práce špičkových fotografů jako jsou Jodi Cobb, Chris Johns, Bruce Dale a další. Výstava se koná ke 125. výročí prestižního časopisu National Geographic a mapuje historické mezníky National Geographic Society, zároveň i její současné aktivity v oblasti dokumentování a ochrany přírody.

 
Přijďte se podívat na zajímavé fotografie National Geographic od věhlasných fotografů! Denně v PALLADIU na patře +1.

 

BACK TO SCHOOL

Ať chceme nebo ne, nový školní rok začíná pomalu klepat na dveře. V sobotu 31. 8. 2013 od 14:00 – 18:00 školáky provede odpoledním zábavným programem moderátorka Míša Jadrná, která se představí i v roli paní učitelky. Děti se mohou těšit na spostu legrace, her, kvízů, soutěží o ceny, tanec a zpěv. Nepřijdou ani o vystoupení Kouzelných klaunic, které žonglují s míčky a kuželkami, předvádí párovou akrobacii a tančí s hula hoopem.

 
Těšíme se na školáky v PALLADIU na patře -2 v sobotu 31.8.2013 od 14 hodin.

Sandra
Mohlo by vás zajímat