Pařížská elegance od Sinéquanone

10.7.2014

Sinéquanone, to je čistá francouzská elegance za dostupnou cenu, kterou od konce května naleznete i v PALLADIU. Chcete vědět, čím je tato módní značka tak speciální?

Již od svého založení v roce 1973 se Sinéquanone snaží naplnit potřeby moderní ženy a odrážet její svobodu. Hlavní sídlo a dílna značky se nachází přímo v srdci Paříže, v budově ze 17. století, kde neustává čilý ruch při převádění vize firmy do krásných kousků oblečení.

Dnes Sinéquanone najdete celkem v 700 obchodech po celém světě a k tomu má téměř 200 vlastních obchodů. Ten, který se nově nachází v PALLADIU, vám dnes chceme představit.

fg_sinequanone_ (2)

Obchod najdete v 1. patře přímo naproti prodejnám TOPSHOP a MOTHERCARE.

fg_sinequanone_ (6)

Prosvětlenému interiéru dominují tři krásné dřevěné stoly, dva v přírodním laku a jeden černý, který slouží jako pokladna. Celkově působí interiér velmi příjemně a vkusně.

fg_sinequanone_ (9)

Moc se mi líbí stěna s černobílými fotografiemi, které zobrazují náhodné detaily z výrobního procesu.

fg_sinequanone_ (3)

Co že Sinéquanone vlastně vyrábí? V každé kolekci najdete elegantní sukně, šaty, halenky, saka, vesty, stylové kalhoty…

fg_sinequanone_ (8)

Kromě oblečení se značka specializuje také na šátky, pásky, šály, kabelky a šperky, které zaručeně oživí váš outfit.

fg_sinequanone_ (7)

Styl oblečení je neformální a lehce retro. Mezi základní barvy značky patří černá, béžová a bílá, ale zvlášť v letní kolekci najdete i řadu sytých, výrazných barev. Díky tomu můžete jednotlivé kousky snadno kombinovat a vytvořit skutečně originální outfit.

fg_sinequanone_ (11)

Každou kolekci tvoří jak elegantní oblečení vhodné do kanceláře, tak i šaty s nápadným dekorem a svůdným výstřihem. Pro každou příležitost vám tedy Sinéquanone může něco nabídnout.

fg_sinequanone_ (4)

Oslovila vás tato francouzská značka a její krásná prodejna? Přijďte se na ni sami podívat do 1.patra PALLADIA a doplňte si svůj šatník, protože Sinéquanone je něco, bez čeho zkrátka nelze být 🙂

Filip
Mohlo by vás zajímat