Get The Look těch „nejvyšších“

29.8.2019

Inspirujte se v módě přímo od těch „nejvyšších“ – jeho královské Výsosti prince Henryho Charlese Alberta Davida, vévody ze Sussexu, hraběte z Dumbartonu, barona z Kilkeelu, a jeho manželky, její královské Výsosti Meghan, vévodkyně ze Sussexu. Jejich módní styl je vkusný, elegantní a přitom s nádechem osobitosti. 

 

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu patří k nejsledovanějším párům světa. Britský princ a bývalá americká herečka, nejprve adorovaní, nyní kritizovaní za jejich ekologické výroky na sociálních sítích a neekologické chování, jsou atraktivním párem, který bude plnit novinové titulky stále. Harry a Meghan reprezentují královskou rodinu na společenských akcích a návštěvách zemí britského Společenství. A reprezentují vzorně. Oba vyznávají ležérně elegantní styl a jsou vždy perfektně sladění. Pojďte se podívat, jaké outfity zvolili na svých cestách po Commonwealthu.


TONGA

MEGHAN: Diamantové náušnice, ALO diamonds (patro +1). Náhrdelník, RESERVED (patro 0). Šaty, PIETRO FILIPI (patro +1). Sandály, Orsay (patro 0). HARRY: Košile, sako, kalhoty a kravata, PIETRO FILIPI (patro +1). Boty, WOJAS (patro -1). 


NOVÝ ZÉLAND

HARRY: Bunda, PIETRO FILIPI (patro +1). Džíny Wrangler, Wrangler / Lee (patro -1). Svetr, PIETRO FILIPI (patro +1). Boty, CCC (patro -2). MEGHAN: Bunda, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Džíny, ESPRIT (patro +1). Šála, PIETRO FILIPI (patro +1). Tenisky, Deichmann (patro -2). 


DUBLIN

MEGHAN: Sako a kalhoty, Lindex (patro 0). Triko, H&M (patro -1 a 0). Lodičky, Deichmann (patro -2). HARRY: Košile, T.M.Lewin (patro -1). Sako, PIETRO FILIPI (patro +1). Pásek, WOJAS (patro -1). Kalhoty, ESPRIT (patro +1). Boty, WOJAS (patro -1). 

Burda
Mohlo by vás zajímat
31.7.2015
Od Petera