Get the Josephine Skriver spring look

22.4.2017

Dánská kráska Josephine Skriver se už od roku 2013 pravidelně účastní nejvyhlášenější přehlídky roku, kterou není žádná jiná než Victoria´s Secret Fashion Show. K tomu se objevila na titulkách mnoha renomovaných módních magazínů, mezi kterými nechybí například Vanity Fair, Elle, Vogue, Harper’s Bazaar či Marie Claire. Točí se prostě ve středu módního dění, a tak není pochyb o tom, že se obléká podle posledních trendů. Zaměřili jsme se tedy na její poslední outfity a zjistili, kde v PALLADIU podobné, avšak neméně stylové, kousky pořídíte!

SEXY OUTFIT DO MĚSTA

V tomto outfitu se topmodelka procházela po ulicích Milána v době tamějšího Fashion Weeku. Na jarní procházky po městě je jako dělaný! Kombinace crop topu a stejnobarevné sukně s rozparkem ovládá letošní jaro, takže pokud jste o pořízení těchto kousků uvažovali, směle do toho! Jarní béžová bundička, která skvěle rozbila jinak tmavý look, na vás čeká například v  MANGU.  Nebojte se ji na jaro nahradit klasickým černý koženým křivákem. Stejně tak se nemusíte bát vyměnit kabelku za trendy batůžek. Nejen, že budete IN, ale také se budete cítit pohodlněji než s kabelkou, která nám zatěžuje pouze jednu stranu zad.

Croptop, TOPSHOP (patro +1). Brýle, Ray Ban, Eiffel optic (patro 0). Bunda, MANGO (patro 1). Boty, CCC (patro -2). Sukně a batoh, TOPSHOP (patro +1).

FESTIVALOVÝ LOOK

S jarem se ke slovu hlásí také první hudební festivaly. Na nich si ovšem nechceme jen užít kapely a zpěváky, ale také chceme skvěle vypadat. Na akce podobného typu se hodí spíše sportovní outfity, a tak jsme se inspirovali tím, ve kterém Josephine vyrazila na nejočekávanější festival roku Coachella. Na kalifornskou mega akci vyrazila v pohodových roztrhaných šortkách, které najdete například v Levi´s. Šortky má tato tradiční značka vyrábějící džíny opravdu kvalitní, takže vám vydrží i několik let. Roztrhané šortky vypadají skvěle ve společnosti nestárnoucích Conversek. A jaký doplněk vám rozhodně na žádný fesťák nesmí chybět? No přece trendy choker, bez kterého nevyrazí dnes už snad žádná celebrita.

Chokery a tričko, TOPSHOP (patro +1). Brýle,  H&M  (patro -1, 0). Šortky, Levi´s (patro -1). Conversky, Footlocker (patro 0).

ZA HVĚZDU VEČÍRKU

Mezi přehlídkami pařížského týdnu módy Josephine přebíhala v tomto outfitu. Z kalhot si nechala vykukovat fishnet punčocháče, které jsou momentálně jedním z nejsledovanějších hráčů na módní scéně. Stejně tak je na tom bralette, kterým dodala modelka šmrnc celočernému outfitu. Výběr krásných bralette podprsenek najdete například v Intimissimi. Ty odvážnější z vás klidně mohou po vzoru Josephine vyměnit tričko za bralette, ty méně odvážné ho mohou nechat jen decentně vykukovat zpod trička. Celý outfit doladila cool páskem a botami Puma, které navrhovala zpěvačka Rihanna.

Bunda, TOPSHOP (patro +1). Brýle, Ray Ban, Eiffel optic (patro 0). Bralette, Intimissimi (patro +1).  Boty, PUMA (patro 0). Choker a kalhoty, H&M (patro -1, 0). Fishnet punčocháče, Calzedonia ( patro 0). Pásek, TOPSHOP (patro +1).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat