Mall style 23

30.3.2015

Měsíc březen se už chýlí ke konci, ale ani tentokrát vás neošidíme o Mall style. Jak jsme slibovali minule, bude už opravdu jarní, a to potvrzují i návštěvníci, které jsme v PALLADIU nafotili.
 
Mladá slečna v kostkované košili mi velice ráda zapózovala, kromě studentky je totiž i modelka. Svým outfitem jen potvrzuje to, co zpívá zpěvačka Lucie Bílá ve své písničce, že „jaro je tu“ 🙂  Vytáhněte kožené bundy, letos jsou opět v kurzu!

mall-23_1

Krásným sametovým sakem se zlatými knoflíky mě zaujala tato hnědovlasá paní. Chytře zvolila i košili se svislými proužky, které jí opticky uberou pár centimetrů v obvodu hrudi. Skvělá volba outfitu pro pochůzky po městě. Trendy doplňkem jsou černo bílé 60’s sluneční brýle, které se ve slunečných dnech budou rozhodně hodit!

mall-23_2

Na jarní nákupy do PALLADIA si vyrazila i tato paní oděná do příjemných, světlých barev. Lehká prošívaná bundička s květinovým potiskem jí pro aktuální výši teploměru bohatě postačí. Ve spojení s bílými, úzkými kalhotami tvoří sympatický jarní look! A nesmím zapomenout ani na lakované balerinky, které už jen potvrzují high level jejího stylu.

mall-23_3

Kostku nalezneme v nejedné kolekci světových návrhářů pro jaro 2015. Není proto divu, že si tento trend oblékla i mladá slečna v podobě dvouřadového kabátku. Nezapomněla ani na doplněk, široký klobouk ji ochrání před závistivými pohledy kolemjdoucích 🙂  Synonymem jara jsou Conversky, které se těší ze svého návratu do našich botníků. Neznám pohodlnější tenisky, které se hodí snad naprosto ke všemu!

mall-23_4

S přicházejícím jarem pučí květy rostlin a zvířata se probouzejí ze zimního spánku. Tak to vnímá i mladá slečna v květinových mini šatech, která se už na vyšší teploty na teploměru moc těší! Šaty doplnila o krátký kabátek z beránka, který je ideálním svrchníkem pro aktuální přechodové počasí.

mall-23_5

Zaujali vás návštěvníci svými outfity? Už teď se můžete těšit na ty dubnové!

Peter
Mohlo by vás zajímat