Stylový batoh místo kabelky. Hurá do školy i do práce!

20.8.2017

Pořiďte si trendy batůžek a do září vykročte plná energie a očekávání! Batohy se už dávno nenosí jen na základní školu nebo na sport. Dnešní elegantní, originální a hravé kousky dokážou oživit každý outfit a nabít vás trochou rebelie a mládím. V neposlední řadě je nošení batohů mnohem pohodlnější než tahání kabelek přes jedno rameno. A proto ať už se chystáte do školy nebo do práce, nový batůžek je tou správnou volbou!

# Elegantní

Že se k elegantnímu outfitu hodí jen kabelka? Tak to už dávno neplatí! Kožené batohy se zajímavými detaily můžete klidně obléct i do práce nebo k šatům či sukni. Elegantní outfit tak nabere šmrnc a batůžek vás hravě omladí.

Bílý, Guess (patro +1). Červený Michael Kors, FADE (patro +1). Hnědý, MAX&Co. (patro +1). Černý, MANGO (patro +1).

# Hravý

Originalitě se meze nekladou. Pokud si troufáte, pořiďte si batůžek metalický, třpytkatý, sametový nebo třeba kožešinový. Jen myslete na to, že k výraznějšímu doplňku se hodí spíš jednoduchý outfit, aby celek nepůsobil přeplácaně. Mějte chuť si hrát!

Metalický a hnědý, MANGO (patro +1). Růžový a zlatý, TOPSHOP (patro +1).

# Sportovní

Sportovní batoh zná každý – je ideálním společníkem na cestování, do posilovny nebo na jakékoliv zábavné dovádění. U sportovního batohu se zaměřte hlavně na jeho praktičnost. Měl by být dostatečně velký, lehký a mít spoustu přihrádek na různé nezbytnosti. Sportovní rozhodně neznamená nudný, naopak si můžete vyhrát s barvami i vzory.

Fialový a žlutý batoh, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Kytkovaný, adidas Concept Store (patro 0). Růžový Nike, SPORTISIMO (patro -2). 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat