Španělské módní léto 4x jinak

19.8.2017

Pokud vyrážíte za hranice, nechte se inspirovat tipy, co s sebou zabalit, pokud nechcete dovolenou trávit pouze u moře, ale chcete také objevovat historické krásy měst, v mém případě krásné Barcelony. Tropické teploty jsou totiž fajn, ale jen v případě, pokud ležíte u vody a schováváte se pod slunečník či stín stromů. Pro ty, kteří se chtějí proplétat rozžhavenými ulicemi města, máme tipy na super módní kousky, ve kterých vám nebude nesnesitelné horko, ale naopak velmi příjemně.

  1. BÍLÝ OVERAL A KRAJKA

V první řadě rozhodně zapomeňte na upnuté kalhoty i trička a černou barvu. Bílá barva v létě jednoznačně vede a samozřejmě platí čím lehčí a vzdušnější materiál, tím spíše přežijete celodenní výlety po pamětihodnostech. Zvolte stejně jako my krajku a střih typu overal, který celý outfit ozvláštní a poté stačí celý outfit doplnit jednoduchými doplňky a nezbytnými slunečními brýlemi.

Overal – PROMOD (patro 0), kabelka – Reserved (patro 0), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), boty – vlastní

      2. PUDROVÉ TÓNY A VZDUŠNÝ ŠIFÓN 

Žádný kousek oblečení nepodtrhuje více ženskost než právě šaty. Pokud je nosíte rády, oblečte je i do horkých letních dnů. Dbejte na to, aby byly šaty z prodyšného materiálu a pokožka mohla volně dýchat. Také by neměly být příliš upnuté, spíše rozevláté a vzdušné, aby vás osvěžil teplý větřík. Alternativní, ale také dobrou volbou jsou maxi šaty, ve kterých nemusíte vystavovat na odiv nohy a přesto budete chic.

Šaty – LINDEX (patro 0),  kabelka – Reserved (patro 0), boty – GUESS (patro +1)

    3. PYJAMA TREND 

Skvělý letní trend, který přímo vybízí k nošení volných střihů šatů či šortek ve stylu nočních košilek či pyžam. Trend pyžam přes den je rozhodně novinkou, která by milovnice módy neměla minout. Vždy ale držte v paměti fakt, že ne ledajaké pyžamo můžete dát světu na odiv. Udavači módních trendů se shodnou na hlavním pravidle, které platí bez rozdílu pro všechny – k pyžamu patří podpatky či boty na klínku.

Šaty – MANGO (patro +1), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka – vlastní, boty – Office shoes (patro -1)

      4. HRAVÉ OVERALY A LETNÍ POTISKY

Pokud jste si zamilovaly super moderní overaly, pak věřte, že do parných dnů jsou opravdu ideální volbou. Pro ženy, které se nechtějí příliš chlubit kůží, jsou ideální volnější overaly s dlouhými nohavicemi a rukávem, pro super štíhlé ženy jsou zase vhodné overaly odhalující co nejvíce těla. Co se týče barev, volte lososové, neonové a pudrové odstíny. S květinovým a letním vzorem rozhodně nešlápnete vedle, naopak jej můžete využít nejen na procházky po městě, ale také na pláž. Kousek, který se opravdu hodí na mnoho příležitostí.

Overal – MANGO (patro +1), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), boty – vlastní, klobouk – TOPSHOP (patro +1)

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat