Stylové podzimní svršky, díky kterým si období spadaných listů zamilujete

5.9.2018

I love fall, most of all! To je oblíbený citát mnohých módních ikon. Podle nich je totiž podzimní móda ta úplně nejlepší ze všech. Elegantní, stylová a sofistikovaná. Stejně jako ony se po létu plném crazy vzorů a neonových barev, máme chuť zase vrátit ke starému dobrému „v jednoduchosti je síla“. Což jde díky podzimním svrškům jedna báseň. Stačí obléknout ten pravý a stylový outfit je na světě. Tak se pojďme podívat, jaké jsou letos v kurzu.


It’s so fluffy

Popasujte se s podzimní šedí pomocí hravých chlupatých bundiček či kabátů. Ty totiž nechybí v kolekcích podzim/zima 2018 žádnému z renomovaných návrhářů. A jsou navíc rovnou dvojitou výhrou. Skvěle vás zahřejí a také zeštíhlí. Díky objemnému vršku budou vaše vykukující nohy vypadat mnohem hubeněji.

Růžový chlupatý kabát,  RESERVED (patro 0). Vzorovaná bunda z umělé kožešiny, Lindex (patro 0). Bílá chlupatá bunda, H&M, (patro 0, –1). 


Za dámu

Trenčkoty návrháře nepřestanou bavit asi nikdy. A jak to máte vy? Pokud už vás nebaví klasický béžový, zaexperimentujte s materiály, a sáhněte po tom denimovém. Protože „Denim is the new black“, nemusíte se bát ho kombinovat ani s džíny či džínovou sukní. Stejně skvěle ale vypadá i khaki či vínová varianta. I ty vypadají výborně v doprovodu šatů, sukní nebo kalhot.

Džínový trenčkot, MANGO (patro +1). Khaki trenčkot,  Tally Weijl (patro –1).  Vínový trenčkot, H&M, (patro 0, –1). 


Dozvuky léta

Pokud se nechcete léta a bezstarostnosti s ním spojené tak rychle vzdát, máme pro vás dobrou zprávu: nadcházející měsíce ovládnou barevné křiváky, díky kterým bude podzimní móda zábavou. Co se barev týče, nebojte se experimentovat. Nosí se jak něžné tóny, tak ty výraznější. Jen zbytek outfitu pak volte v neutrálních barvách.

Zelený křivák, MANGO (patro +1).  Růžový křivák, H&M, (patro 0, –1).  Oranžový křivák, MANGO (patro +1). 

 

Zdroj fotografií: PR, Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat