Nejžhavější trend nové sezóny – ANIMAL PRINT

4.9.2018

Nová sezóna s sebou kromě chladnějšího počasí nese i nové trendy, ve kterých je radost se stylisticky vyřádit a obohatit tak svůj šatník. Nebuďte proto pozadu a nechte se díky PALLADIU inspirovat, jak zvířecí vzory, neboli animal print, letos nosit

Jak na animal print

Prim hraje zebra, leopardí vzor nebo hadí kůže. Investujte ještě před oficiálním startem podzimu alespoň do jednoho kousku se zvířecím vzorem a buďte první! Vyberte si ten, který se vám nejvíce líbí a sedí vašemu stylu. Ať už oblékání, nebo osobnosti. A nebojte se, není nutné investovat do pravé kůže, nechte zvířátka dál volně dýchat a kupte si jednoduše bavlněný kousek s potiskem zvířecí kůže.


LEOPARDÍ VZOR

Tento typ vzoru vyžaduje při nošení jistou dávku sofistikovanosti, ženskosti a možná i lehkou intrikovanost. Obecně byl leopardí vzor v minulosti brán spíše jako symbol rebelství. Vlastně přesný protiklad puntíků. „Pokud jste příliš sladká a fér, nenoste jej.“ Alespoň tak to řekl Christian Dior v poválečné době, kdy vytvořil jako první leopardí kabáty a nastolil tak neutuchající trend po několik desetiletí.

Leopardí vzor je totiž stálice. Jestliže jednu sezónu není příliš vidět, vsaďte krk na to, že tu druhou bude slavit come-back. Jako je tomu letošní podzim a zimu. Pokud máte odvahu, oblečte se do leopardí „kůže“ od hlavy až k patě, nebo investujte do kvalitní sukně, kterou noste k basic kouskům. Nezapomínejte na doplňky a doplňte svůj jednoduchý outfit stylu normcore zvířecími náušnicemi, botami, nebo kabelkou.

 

Halenka, MANGO (patro +1). Šaty, sukně a obal na telefon H&M ( patro –1 a 0).

 

HADÍ KŮŽE

Tento vzor by se dal považovat za poněkud jemnější variantu zvířecích potisků. Lze jej nosit v podobě elegantní halenky k vybledlým džínům s vysokým pasem. Na kalhotech, které se nebojte zkombinovat s barevným kouskem, nebo oblečte šaty jako druhou (hadí) kůži. Až nastanou chladnější dny a večery, tak je jednoduše navrstvěte. Oblečte na ně lehký svetr, třeba z kašmíru a delší sako s páskem do pasu, klidně ve stejném vzoru.

 

Kabelky MANGO (patro +1). Kožená sukně H&M (patro –1 a 0).

 

ZEBRA

Černobílá klasika. Jestliže vás pestrobarevné přehlídky posledních sezón nechaly absolutně chladnou, a jste vyznavačkou minimalismu, pak možná zebrový vzor bude to pravé ořechové oživení. Halenka z jemného materiálu, saténové kalhoty připomínající pyžamo, nebo sukně s volánky, která vyvolává optické klamy. Zařaďte do svého černobílého šatníku mezi proužky a možná puntíky také zebru, určitě nebudete litovat.

Sukně H&M (patro –1 a 0).

 

KROKODÝLÍ VZOR

Vsaďte na detaily. Ty neomrzí nikdy a jsou opravdu nadčasovými kousky. Zvlášť ty připomínající krokodýlí kůži. Investujte to maličkostí, které vynosíte i další sezóny. Rozhodně vás budou bavit ledvinky a malé kabelky na pásek. Oživte díky nim dlouhé pánské sako nebo klasickou bílou košili. K látkovým kalhotám zvonového střihu, nebo k midi plisované sukni obujte kotníkové kozačky s krokodýlím vzorem. A potom opasky. Ty sluší každé ženské postavě a vytvoří vám nádherný pas. Jen musíte dát pozor na velikost. Noste je v kalhotách, nebo klidně k maxi šatům s volánky.

 

Malá kabelka s páskem, boty, RESERVED (patro 0). Ledvinka MANGO (patro +1). Pásek PIETRO FILIPI (patro +1).

 

Zdroj: Pinterest a archivy firem.

 

Eliza
Mohlo by vás zajímat