Styl podle nejslavnější italské blogerky Chiary Ferragni

13.12.2018

Chiara Ferragni je jednou z prvních blogerek, která se svou vášní k módě začala živit. Jako první se objevila na titulní straně italského Vogue a svým stylem udává trendy nejen v Itálii. Čím se nechat u mladé maminky inspirovat a jaké módní výstřelky přenechat blogerkám?


# Sněhově bílá

Bílý outfit od hlavy až k patě je letošní zimu super trendy. Monochromní looky v jedné barvě působí svěže a jsou jednoduché na sestavení. Každý kousek nemusí mít identický odstín, stačí, když budou ve stejné barevné škále navzájem spolu ladící. Právě bílá je příjemným osvěžením během pochmurných zimních dnů, kdy většina sahá po tmavých kabátech a černých kozačkách.

Biker bunda, MANGO (patro +1). Hodinky, Tous (patro 0). Kalhoty a tenisky, H&M (patro –1, 0). Čepice, RESERVED (patro 0).

# Crazy modrá

Chiara se originálních modelů rozhodně nebojí! Ví, že během týdne módy si může klidně dovolit dechberoucí zlatou bundu a ještě ji zkombinovat s výrazným svetrem s nášivkami. Pokud jste rády středem pozornosti, určitě si její outfity zamilujete. Jestliže máte raději střídmější styl, sáhněte jen po jednom nepřehlédnutelném prvku, který dokombinujte s jednodušším zbytkem.

Modrý svetr, MANGO (patro +1). Kožená bunda z kolekce Moschino, H&M (patro –1, 0). Přívěsek, RESERVED (patro 0). Oranžová kabelka Guess, FADE (patro +1). Černé kalhoty, H&M (patro –1, 0).

# Šik babička

Někdo si možná pomyslí, že kostkovaná midi sukně a retro brýle se hodí spíš pro trendy babičku, ale oblíbená italská blogerka umí každý model s grácií prodat. Kostkovaný vzor je hit a střední délka sukně sluší s podpatky i drobné postavě. Sytě červená halenka dodá celému vzhledu sváteční nádech a bílé kozačky jsou retro doplňkem, který nesmí letošní zimu chybět žádné módní nadšenkyni.

Kabát a sluneční brýle, MANGO (patro +1). Midi sukněH&M (patro –1, 0). Červená halenka,  ESPRIT (patro +1). Bílé kozačky, Baťa (patro –1).

Foto: Shutterstock, archivy firem

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat