Star Inspo: Nejoriginálnější kombinace letních outfitů hvězd

6.7.2017

Máte pocit, že vašemu letnímu šatníku něco chybí? Tak to jste na správném místě! Vybrali jsme neoriginálnější fashion kombinace celebrit, které vám mohou být skvělou inspirací, jak ozvláštnit vaši letní garderobu. Boty na vysokých platformách, vyšívání a široké kalhoty. Tak bez těchto kousků by si celebrity léto představit neuměly. Pojďme se podívat, s čím tyhle cool kousky zkombinovaly…

ROCK THE WORLD

Pokud chcete své letní looky něčím okořenit, směle se pusťte do výzvy zvané Fetny x Puma platforms. Ty představují cool boty na opravdu vysoké platformě, které ve spolupráci s Pumou navrhla sama bohyně módy a módních výstřelků Rihanna. Stejně jako ona, nebo blogerka Chiara Ferragni na fotce, se toho nemusíte bát. Outfit doplňte cool koženou bundou s výšivkami, která vás zahřeje při letních večerech na koncertu nebo festivalu. Ale pamatujte, všeho moc škodí! Proto pak ultravyzívavé boty a bundu doplňte už jen simple bílým tričkem a džínovými šortkami.

Tričko, H&M (patro -1 a 0). Kožená bunda, TOPSHOP (patro +1).  Boty na platformě, PUMA (patro 0). Šortky, H&M (patro -1 a 0).

STAY ELLEGANT

Pevnou pozici mezi aktuálními trendy si vydobyly široké kalhoty. Ty se skvěle hodí i do horkých letních dnů, protože jsou prodyšné a zároveň vás pak, na rozdíl od šortek, ochrání i před studenou klimatizací v práci. Kalhoty se nosí ve všech barvách i střizích. Po vzoru Gigi Hadid můžete sáhnout po pastelové kombinaci, se kterou v létě rozhodně nešlápnete vedle.

Kabelka, Michael Kors, FADE (patro +1). Lethý svetr,  MAX&Co. (patro +1). Široké kalhoty, TOPSHOP (patro +1). Boty, CCC (patro -2).

BE CRAZY

Blogerka Irene Kim vsadila na výšivky. Ty se letos nosí jednoduše všude a ve velkém. Proto se nebojte svoji džínovou sukni, která letos také zažívá velký comeback, ozvláštnit výšivkami. Opět platí, že k výrazným vzorům na sukni už není třeba hledat další nápadné kousky, a tak zbytek outfitu dolaďte v duchu hesla „v jednoduchosti je síla“.

Brýle, Ray Ban, Eiffel optic (patro 0). Tričko, H&M (patro -1 a 0).  Kabelka,  Guess (patro +1). Boty a sukně, TOPSHOP (patro +1).

Zdroj veškerých fotografií: PR, Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat