Trendy tašky na cesty a seznam, díky kterému si letos kartáček nezapomenete!

3.7.2017

Už během cest můžete být díky trendy kabelkám, taškám a kufrům trendy a zároveň se cítit pohodlně a prakticky. Stačí si pořídit cestovní tašku jako příruční zavazadlo, rozměrnou kabelku na nezbytnosti i na pláž a pořádný kufr, do kterého se vejde všechno potřebné. 

NA CO NEZAPOMENOUT:

Pokud máte dovolenou ještě stále před sebou, pomůže vám náš stručný seznam, díky kterému nic podstatného nezapomenete.

Doklady a peníze

  • Peníze v hotovosti, kreditku, občanský průkaz nebo pas, kartu pojišťovny, potvrzení o pojištění v zahraničí, jízdenky, letenky, rezervaci cest či vstupů, mapy, cestovního průvodce.

Fotoaparát a mobil

  • A vše potřebné k nim: baterie, paměťové karty, nabíječku.

Oblečení 

  • Obuv, ponožky, spodní prádlo, trika, topy, halenky, mikinu nebo svetr, bundičku, kalhoty a kraťasy, sukně a šaty, pyžamo, spoustu plavek a sluneční brýle (popř. dioptrické).

Kosmetika a hygiena

  • Ručník, mýdlo, šampon ideálně v minibalení, zubní kartáček, zubní pastu, hřeben, gumičky, prací prášek nebo mýdlo, papírové kapesníky, antiperspirant, dekorativní kosmetiku na večery ve městě, opalovací krém.

 Lékárnička na cesty

  • Léky, které běžně užíváte, dezinfekci, obinadlo, náplast, pinzetu, léky proti alergické reakci, něco proti bolestem, léky na zažívání.


DO ČEHO TO VŠECHNO ZABALIT:

# Cestovní taška

Na dlouhé cesty se vyplatí pořídit si tašku na kolečkách. Pokud ale máte tašku jen jako další doplněk k velkému kufru, vystačíte si s lehčí verzí, která se bude hodit i do posilovny nebo na víkend na chatě.

  1. Khaki taška, Tally Weijl (patro -1), 2. a 3. Modrá a šedá taška Samsonite, DOMIbags (patro -2),  4. Oranžová taška Adidas, SPORTISIMO (patro -2).

# Velká kabelka

Takzvaná shopper kabelka nebo moderní vak jsou ideálními pomocníky na cestování, nakupování i na nošení všech plážových nezbytností. Nezapomeňte si pořídit výrazný a veselý kousek, který vás během cesty rozzáří. Tašku na pláž volte z odolnějšího materiálu nebo naopak plátěnou, aby se dala snadno vyprat.

 

  1. Taška Holiday, ESPRIT (patro +1), 2. Taška O´Neill, SPORTISIMO (patro -2), 3. Pruhovaná taška, H&M (patro -1, 0), 4. Pruhovaný vak, Deichmann (patro -2).

# Pořádný kufr

V neposlední řadě se žádná letní dovolená neobjede bez kufru. Už dávno neplatí, že musí být zavazadlo nevzhledné a nudné. Trendy jsou barevné kousky jak z plastu, tak látkové, které si na letištním páse s pýchou vyzvednete.


1., 2. a 3. Růžový kufr American Tourister, Červený a modrý kufr Samsonite, vše v DOMIbags (patro -2), 4. Černý kufr Umbro, SPORTISIMO (patro -2).

Foto: Pinterest.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat