Cool & healthy hair: Jak na dokonalé vlasy v létě?

10.7.2017

Vysušené vlasy bez lesku, vymytá barva a roztřepené konečky? Tak těmto neduhům s naším článkem odzvoní! Prozkoumali jsme ty nejlepší produkty pro letní péči o vlasy, díky kterým budou vaše kadeře stejně krásné jako po zbytek roku. Naše vlasy totiž potřebují v létě speciální péči stejně jako naše pokožka, a tak starost o ně během horkých letních dnů nesmíte zanedbávat. S našimi triky to ovšem zvládnete levou zadní. Tak se pojďme podívat na to, jak docílit nejen zdravých, ale zároveň i super trendy vlasů, se kterými okouzlíte na každé letní party!

JAK NA STYLOVOU „SUMMER BARVU“?

Vlasy mají často pod vlivem slunečního záření tendenci zbarvovat se do zrzavých odstínů. Což je noční můrou každé blondýnky. Ovšem naštěstí na zažehnání katastrofy, kdy se z naší dokonalé studené blond stane kanárkově žlutá, již existuje efektivní řešení. Tím jsou stříbrné šampony, které vám se stoprocentní účinností z vlasů žlutý tón stáhnou. A to hned po prvním použití! Silver šampon by tak neměl chybět v letní  výbavě žádné blondýnky. Stejně tak by tam neměly chybět barvy Colorista Washout, které nabízí širokou nabídku odstínů od světle růžových po korálově modré. Ty hravě rozzáří vaše crazy festivalové looky. Ovšem nemusíte se bát, barva se vymývá v průměru mezi 3–15 umytími.

Fialový šampon Balea a Colorista L’Oréal, dm drogerie market (patro -2).

Silné a lesklé vlasy i u moře!

U moře dostávají naše vlasy pořádně na frak. Nejenže jsou vystaveny neustálému slunečnímu záření, ale také jsou vysušovány slanou mořskou vodou. Přesně pro tyto případy je tu šampon Curly Wurly od Lush, který vaše vlasy dokonale ochrání. Hutný kokosový šampon je pro každého, kdo touží po hebkých a vyživených vlasech. Šťáva z citronu a papáji obsahuje ovocné enzymy, které vlasy do hloubky umyjí a dodají pocit svěžesti. Díky velkému množství sušeného kokosu a kokosového oleje bohatých na proteiny, jojobovému oleji pro hydrataci a lesk a extra panenskému bio olivový olej, který pomáhá vlasy posilovat, je šampon vhodný pro všechny typy vlasů. Ve spojení s balzámem na konečky Shine So Bright poskytne perfektní péči o vlasy, proti které nemá sluníčko a mořská voda žádnou šanci.

Šampon a balzám, Lush (patro 0). 

Beach vlny zdravě a efektivně!

Abyste dokázala ze svých vlasů vytvořit beach vlny hodné Victoria’s Secret modelky, musí být zdravé. I na to už v dnešní době existuje recept v podobě vitaminů Zdravá vlasová pokožka, které naleznete v lékárně. Tablety obsahují komplex vitaminů, které vám dopomohou k silným a zdravým vlasům. Z takových vlasů se pak plážové vlny tvoří jedna báseň. Dokonce si své kadeře ani nemusíte ničit kulmou či žehličkou, postačí vám Beach style hairspray od Dermacolu. Tento UV ochranný sprej s mořskou solí dodá vaším vlasům ležérní efekt plážových vln, aniž by je poškodil. Takže už žádné vysedávání u Youtube tutoriálů, stačí nastříkat sprej do vlhkých vlasů a ledabylý plážový look je na světě.

Sprej s mořskou solí, Dermacol (patro -2).  Vitaminy, Lékárna (patro -2). 

Zdroj veškerých fotografií: PR, Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat