Co vás zaručeně zahřeje

27.12.2013

 

I když ještě zima neudeřila v plné síle a horská střediska se netopí v moři sněhu, je nejvyšší čas pomýšlet na to, jak se zahřejete, až zima během ledna opravdu přijde (jak slibují meteorologové). Navíc už začaly zimní výprodeje, takže se vám nákup „něčeho na zahřátí“ nyní vyplatí.

Máte v šatníku takový ten pravý huňatý svetr, který vám kdysi s láskou upletla vaše babička? Tak si ho schovejte pro nostalgické vzpomínání a skočte omrknout obrovskou nadílku svetrů, které nabízí prodejny v PALLADIU. Jako první jsme pro vás vyzkoušeli svetry v prodejně Quiksilver & ROXY (patro 0). Světoznámá značka Quiksilver se rozhodla začít s dámskou řadou oblečení v roce 1990, kdy byla poprvé uvedena řada oblečení pro surfařky. Zanedlouho poté se na pulty obchodů dostala i zimní kolekce. Díky tomu můžeme dnes vybírat z velké nabídky zimního oblečení. Naprosto nás uchvátil svou hřejivosti barevný svetr Roxy, který jsme zkombinovali s džínami z prodejny TOPSHOP (patro +1).

svetry (2)

(svetr Roxy, džíny TOPSHOP)

Značka Quiksilver uvedla i řadu Quiksilver Women. Vybrali jsme pro vás černobílý svetr na zapínání v indiánském stylu, který by vám i Vinnetou záviděl 😉

svetry3-001vpravodole

(svetr Quiksilver Women, džíny TOPSHOP)

 

Pokud preferujete teplé barvy, oblékněte si svetr od značky Promod (patro 0). Vyzkoušet můžete i černobílý svetr této značky, ke kterému jsme přidali bílou pletenou šálu Roxy. Obujte k nim válenky značky UGG, které zakoupíte v prodejně s obuví Office Shoes (patro -1). Tyto válenky s ovčí kůže mají původ až v daleké Austrálii. Surfaři potřebovali takové boty, které by udržely jejich nohy v teple i v suchu. A vida, válenky byly na světě! Ještě jedna zajímavost – díky izolačním vlastnostem je můžete nosit i v létě.

svetry (6)

(svetr Promod, džíny TOPSHOP, boty UGG)

svetry (9)

(svetr Promod, džíny TOPSHOP, šála Roxy)

Svetr neslouží pouze k zahřátí v zimních dnech. Když ho totiž zkombinujete s těmi správnými kousky vašeho šatníku, rázem dodá outfitu elegantní šmrnc. My jsme si vyhlídli v prodejně CCC Boty (patro -2) vysoké kožené kozačky hnědo-zlatavé barvy od značky Lasocki. Kozačky na vysokém podpatku ještě navíc prodlouží vaší postavu a ve spojení s dlouhým svetrem a košilí značky Tatuum (patro 0) vytvoříte kombinaci, ve které můžete vyrazit do kanceláře nebo třeba na vánoční nákupy.

svetry (4)

(svetr a džíny Tatuum, kozačky Lasocki)

Pokud preferujete spíše sportovnější a ležérnější styl, zajděte do obchodu TIMEOUT (patro -1). Nám se zalíbila kombinace pruhovaného svetru s teplou vestičkou. Outfit jak vystřižený z fotografií z dovolené na horské chatě. Co říkáte?

svetry (1)

(vesta a svetr TIMEOUT, džíny TOPSHOP)

Rozveselte svůj den i outfit a sáhněte po nějakém barevném pleteném svetru nebo po svetru se vzorem. A když pod takový svetr obléknete slušivou košili, nemusíte mít strach, že nezaujmete. Vymyslete podobné kombinace jako my s některým ze svetrů, které najdete v obchodě TOPSHOP (patro +1).

svetry (8)

(svetr TOPSHOP)

svetry (7)

(svetr, košile a džíny TOPSHOP)

Černé není nikdy dost, a proto v našem výběru nemůže chybět svetr v této barvě. Vyzkoušejte ho sladit s černobílým oversized kabátem značky Promod (patro 0) a navlíkněte boty značky Timberland z prodejny Office Shoes (patro -1), která má dlouholetou tradici.

svetry (5)

(svetr TOPSHOP, džíny Tatuum, kabát Promod, boty Timberland)

svetry10-002vpravodole

(boty Timberland)

I přestože je značka Napapijri (patro +1) italského původu, styl pro ní charakteristický je spíše severský. Inspiraci dokonce nachází u polárních průzkumníků. Už to napovídá tomu, že zde najdete mnoho věcí, které opravdu zahřejí. Pokud doopravdy „klepete kosu“, oblékněte kromě svetru i příjemnou vestičku.

DSC_0386jo-0012verze

(vesta a svetr Napapijri)

Modelka: Michaela Grosmanová

Fotografie (1.-10.): Kristýna Králová

Fotografie (11.): Šárka Sedláčková

Šárka
Mohlo by vás zajímat