Jak stylově porazit první mrazíky

30.10.2020

První ranní a večerní mrazíky jsou tu a my jim musíme uzpůsobit naši garderobu. Zimní šatník naštěstí otevírá spoustu možností, jak se chladu ubránit. A to dokonce s grácií a stylem pomocí cool doplňků. Máme pro vás velký výběr těch elegantních do města i těch stylových na sport a volný čas. 

Ve městě

Nebojte se proměnit zimní doplňky v alfu a omegu svého outfitu. Vsaďte na čepice s jemným vzorem, které budou vypadat neodolatelně v kombinaci s elegantními rukavicemi Mohito. Oba kousky vás zahřejí a zároveň promění váš běžný look v neotřelou módní kombinaci. Win win situace! Výsledný look stačí doplnit už jen sofistikovanou kabelkou CCC nebo, pokud jste milovnicí ležérnějšího stylu, koženým batohem Pietro Filipi, a look jako z přehlídky je na světě!

Dámská šedá čepice, C&A (patro -1,0); dámské šedé rukavice, MOHITO (patro 1); oranžový batoh, PIETRO FILIPI (patro 1); oranžová kabelka, CCC (patro -2 ); hořčicová kabelka, DOMIbags (patro -2); pánská oranžová čepice, ESPRIT (patro 1); dámská šála, ESPRIT (patro 1).


Hurá na výlet! 

Chodíte rádi na pěší tůry, nebo dáváte přednost jízdě na kole? S šikovnou taškou zvládnete všechno! Doporučujeme takovou, co se dá nosit ležérně přes rameno a mít tak vše pohodlně po ruce, ale pokud potřebujete zrychlit, snadno ji hodíte na záda jako batoh. Je tak ideálním parťákem do přírody. Stejně jako cool čepice, klapky na uši z C&A nebo čelenka, která vám zahřeje uši, ale zároveň se v ní ani při náročnějším výšlapu nezpotíte.

Béžová čepice s bambulí, C&A (patro -1, 0); šedá čepice s bambulí, Under Armour Brand House (patro 0); pletené rukavice PUMA, A3 SPORT (patro -2); pánská šála, ESPRIT (patro 1); oranžový batoh, FJÄLLRÄVEN (patro 1); klapky na uši, C&A (patro -1,0); pletená čelenka, ESPRIT (patro 1); černá čepice s bílou bambulí, Orsay (patro 0).
 


V pohybu

Že se ani v zimě nechcete vzdát svého oblíbeného sportu? Dobře děláte! Když nezapomenete na funkční doplňky, chřipka se vám vyhne obloukem. Budete posilovat imunitu a díky kvalitním kouskům, které vás ochrání před mrazem, nikdy neprochladnete. Sportovní doplňky můžete zabalit do stylové tašky. Na běh je základem nákrčník a čepice. Na hory k nim přidejte pořádně teplé rukavice i velký praktický batoh, do které se vám vejde vše potřebné.


Pánské rukavice z recyklovaného materiálu, The North Face (patro -1); pletené rukavice PUMA, A3 SPORT (patro -2); zimní rukavice, Quiksilver & ROXY  (patro 0); zelená taška, FJÄLLRÄVEN (patro 1); červený batoh, SPORTISIMO (patro -2); čepice na běh, SPORTISIMO (patro -2); fleecové rukavce, Under Armour Brand House (patro 0); nákrčník, Quiksilver & ROXY (patro 0).

 

Burda
Mohlo by vás zajímat