Get the celebrity mountain look

8.1.2015

Leden – za kamna vlezem? Ne, vyrazíme přece konečně na hory! Co si vezmete na sebe na sjezdovku, určitě už víte. Ale co na sebe po lyžování, abyste si neuřízli ostudu? Přinášíme vám inspiraci od zahraničních celebrit, které pravidelně navštěvují snové lyžařské centrum v USA, Aspen. Staňte se stejně jako ony hvězdou horského střediska. A to za rozumné peníze.
 
Stále krásná bývalá hvězda světového top modelingu Elle Macpherson se na hory vybavila trendy kombinací černých legín spolu se zajímavým svetrem a výraznou chlupatou beranicí. Zimní pletený svetr z kvalitní vlny se skvělým potiskem jelena vás zahřeje za každých okolností. Outfit příjemně korunují klasické brýle, na které bychom na horách neměli rozhodně zapomínat. Slunce odrážející se od napadlého sněhu totiž může vážně poškodit náš zrak. Zapomínat bychom neměli ani na kvalitní boty. Ty by měly být nejlépe kožené a pro maximální pohodlí vyplněné měkkou kožešinkou. Ta zajistí, že vaše nohy budou v teple za každého počasí.

outfit1

Beranice RESERVED (patro 0), brýle značky Ray Ban (OPTIQUE, patro +1), flanelová košile RESERVED (patro 0), svetr H&M (patro -1, 0), legíny TEZENIS (patro -1), boty Reno (patro – 2)

 
Ani další celebrita, bývalý andílek Victoria Secret, Heidi Klum, přípravu na hory rozhodně nepodcenila. Heidi zvolila příjemný model, který využijete nejen v horském středisku, ale i ve městě. Trendy boyfriend jeans s lehkým ošoupáním jsou skvělou volbou pro pohodlné cestování. Bílý kabát celý outfit příjemně rozjasňuje a rozhodně by vám neměl chybět v šatníku. Je to skvělá alternativa pro ty, kteří jsou unaveni šedivě nudným zimním počasím. Jako doplňky můžete zvolit barvou ladící pletenou čepici a šálu, do které se zachumláte až po uši. Kvalitní boty i brýle jsou už potom samozřejmost.

outfit4

Čepice F&F (patro +1), šála H&M (patro -1, 0), kabát H&M (patro -1, 0), džíny Levi’s (patro -1), boty Baťa (patro -1)

 
Chcete zazářit na horách stejně jako dědička hotelového impéria a party girl Paris Hilton? Je to jednoduché, nesmíte se být výrazných barev a odvážných kombinací. V celorůžovém kompletu budete za hvězdu v každém počasí a na sjezdovce se rozhodněte neztratíte. Peněženku a další nezbytnosti můžete mít v trendy kabelce, které ladí s huňatou čepicí a stylovými brýlemi.

paris_hilton
Kalhoty SPORTISIMO (patro -2), bunda A3 SPORT (patro -1), Čepice F&F (patro +1), brýle Eiffel Optic (patro 0), taška Guess (patro 1)

 

Heidi, Elle i Paris jsou módními ikonami a jejich styl je v mnohém inspirativní. I vy se jim ale můžete snadno vyrovnat. Stačí jen vědět, kde dobře nakoupit.

Peter
Mohlo by vás zajímat
5.3.2015
Od Petera