Hurá na slevy! Jaké kousky se vyplatí pořídit?

15.1.2018

Móda je nekončený koloběh stále se opakujících trendů, které se nám časem přestanou líbit. Držet krok s nejnovějšími kolekcemi dá navíc zabrat nejen naší peněžence, ale i našemu volnému času. Naštěstí je tu ale několik basic kousků, které z módy jen tak nevyjdou. Na jaké módní evergreeny se vyplatí ve slevách zaměřit? 


Džíny

You can never own to much denim! V duchu tohoto hesla se rozhodně vyplatí investovat do dobře padnoucích džín.  Modré či černé levisky z módy nevyjdou prostě nikdy. Stejně nadčasovým kouskem, který vás v následující sezoně jen tak neomrzí, jsou roztrhané džíny. Ty můžete sladit jak s elegantním sáčkem, tak s uvolněným tričkem.

Džíny na béžovém pozadí, džíny s dírami na kolenou a tmavě modré džíny,  Levi’s (patro -1).  Roztrhané džíny,  TOPSHOP (patro +1). Tmavé džíny, Guess (patro +1). 

Bílá košile

Bílá košile je klasikou, která nesmí chybět v šatníku žádné ženy. Pokud ještě nevlastníte jednu elegantní upnutou, určitě si ji ve slevách pořiďte. Pokud ji už máte, rozšiřte svůj repertoár bílých košil o jednu oversized se zajímavým zapínáním nebo tu s výšivkami.

Bílá košile a bílá košile s výšivkami, MANGO (patro +1). Bílá košile s červeným tričkem,  MAX&Co. (patro +1). Oversized bílá košile, TOPSHOP (patro +1).

Černý křivák

Další nestárnoucí položkou je dozajista černý křivák. Ten se stane stavebním kamenem jak zimních, tak podzimních i jarních outfitů. Křiváky se nosí v různých variantách, a to ve velkém. Na zimu vsaďte na ten s kožešinou, na jaro koženou bundu můžete ozvláštnit romantickými vzory.

Kožené bundy s kožíškem, H&M (patro -1, 0).  Kožená bunda s nášivkami, MANGO (patro +1). Černá kožená bunda, TOPSHOP (patro +1).

Nestárnoucí doplňky

Pevnou pozici mezi doplňky si dozajista vydobyly klasické černé lodičky.  Ve slevách se vyplatí pořídit spodní prádlo (doporučujeme značku Calvin Klein). V repertoáru vašich doplňků by neměly chybět ani kvalitní hodinky (podívejte se do prodejny Festina) a náramek od Pandory. Oba tyto doplňky se těší velké oblíbenosti už pořádně dlouhou dobu.

Boty, CCC (patro -2). Hodinky, Festina ( patro -2). Podprsenka,  Calvin Klein (patro 1). Šperk, PANDORA (patro 1)

Zdroj: Pinerest, archivy firem

 

Klára
Mohlo by vás zajímat
22.11.2013
Od Adéla