Zabaleno na cesty: Pánům vstup zakázán

12.5.2014

Dámy, přiznejte se, kolik máte doma tašek? Chlapům to sice nevysvětlíme, ale mezi námi děvčaty je jasné, že každá potřebujeme minimálně tašky čtyři – nákupní, pracovní, na procházku, na večer… A pak ještě nějaké ty další, kdyby náhodou. Malý průzkum, jaké další tašky by se ještě mohly hodit, nikdy není na škodu.
 
Pro taškové maniaky tenhle příspěvek zřejmě není, ty mají kabelek a tašek nepočítaně, pro ostatní ale přináší inspiraci a tipy na to, co teď v oblasti kabelek frčí.

Sbaleno_10
Batoh a taška Pimkie (patro -1). Klobouk Quiksilver & ROXY (patro 0).

Psaníčka

Nesmrtelná psaníčka se i nadcházející letní sezonu drží na předních příčkách co do oblíbenosti a praktičnosti. Stačí si totiž koupit jedno kvalitní, které pak můžete nosit v zimě do divadla, v létě k sandálkům a na jaře jen tak, k polobotkám na víno s kamarádkami. Nevěříte? Jedno si kupte a uvidíte, že už ho nedáte z ruky.

Sbaleno_4
Psaníčko Promod (patro 0).

Průhledné
Podle mě nejbizarnějším hitem posledních sezon jsou kabelky průhledné. Hodí se zřejmě skvěle pro ty, které se nebojí ukázat, co mají v kabelce, anebo naopak pro ty, které ve své vlastní kabelce nikdy nemůžou nic najít. Měly byste odvahu? 🙂 P.S.: Elegantní verze této kabelky z F&F má vpředu navíc jednu neprůhlednou kapsu, takže se není třeba bát o cennosti, ty budou pěkně schované.

Sbaleno_2
Průhledná kabelka F&F (patro +1). Šátek COCCO accessories (patro 0).

Batohy
Dobrá zpráva pro všechny milovnice procházek! Konečně se do módy vrací batohy! Už i módní průmysl si uvědomil, že shrbená záda nesluší nikomu, a začal s výrobou batohů, batůžků a aktovek.

Sbaleno_5

Batoh Reserved (patro 0). Šátek Pimkie (patro -1).

 
Skoro každá oděvní značka má v nových jarních kolekcích alespoň nějaký ten batoh – ať už takový, co se hodí do práce a vejde se do něj i počítač, nebo takový, co je ideální k sukni, na romantické rande s procházkou.

Sbaleno_9

Batoh Pimkie (patro -1). Klobouk Quiksilver & ROXY (patro 0).

Skvělé je, že spoustu elegantních batohů můžete nosit také v ruce jako kabelku, a na záda si je vzít až třeba na cestě domů z práce nebo z rande. To kdyby měl náhodou někdo pocit, že batohy jsou jen pro děti.

Sbaleno_6
Batoh Reserved (patro 0). Šátek Pimkie (patro -1).

Na cesty a na pláž

Blíží se léto a s ním přichází i barvy. Na oblečení, na taškách, na botách… a pro všechny milovnice velkých barevných tašek teď začíná přímo nákupní ráj. V obchodech se totiž opět objevují tašky na pláž, mnohdy na první pohled k nerozeznání od tašek ostatních. Na druhý pohled si ale všimnete, že jsou přece jen o trochu větší, o trochu barevnější… prostě o trochu víc boží!

Sbaleno_7
Velká taška a klobouk Quiksilver & ROXY (patro 0).

Tašky do tašky
Každá žena nosí v kabelce denně své nejcennější poklady – peněženku, telefon, parfém, šminky, knihu, tablet, lahev s pitím… určitě každá přijdeme ještě na spoustu drobností, které se do kabelky musí vejít. Nejdůležitější ale je, aby se žádný z pokladů nezničil, a aby byl v kabelce pořádek.

Sbaleno_3

Průhledná kabelka F&F (patro +1). Šátek COCCO accessories (patro 0).

Já osobně to řeším malými taštičkami (na šminky, na tužky, na brýle), dobrými obaly (na telefon, na tablet, na knihu). Ověřený systém nejen na cesty, ale na každodenní fungování. A jaký systém máte vy? 🙂

Kateřina
Mohlo by vás zajímat
16.7.2014
Od Petera