Sladké valentýnské mámení

9.2.2015

Nejromantičtější den v roce si žádá výjimečnou péči. Ty pravé dárky, inspiraci na aktivity i valentýnskou večeři najdete v PALLADIU. Vytipovali jsme pro vás ideální valentýnské dárky přesně podle toho, jak dlouho se svou drahou polovičkou jste. A že jste zrovna sami? Nevadí, udělejte si „svůj den“ a užijte si ho se vším všudy!
 
JSTE SPOLU: PÁR TÝDNŮ
Přiznejme si to, zejména na začátku vztahu se snažíme dělat na toho druhého dobrý dojem, a k tomu patří také nezapomínat ani na “maličkosti” typu Valentýn. Pokud se ještě tolik neznáte, neriskujte vymýšlením extravagantních dárků. Pro ni na začátek postačí květina, čokoláda či kvalitní sypaný čaj. Pro něj zase sportovní drobnost, či zajímavá kniha.

valentyn2
Květiny můžete pořídit v prodejně Holandské květiny (patro – 2), valentýnskou čokoládu v Arko , a kvalitní čaje v Oxalisu (patro – 2). Sportovní potřeby – třeba míček na squash – seženete ve SPORTISIMO (patro – 2), knihy pak v Knihkupectví PALLADIUM (patro -1, -2).

 

JSTE SPOLU: PÁR MĚSÍCŮ
Máte za sebou první společné víkendy, možná i první hádky. Je na čase připravit pro sebe vzájemně něco milého. Ona jistě ocení měkkoučký župan, do kterého se může zachumlat ty večery, kdy zrovna nejste spolu; pro něj se zase skvěle hodí motýlek nebo kravata, aby mu to vždycky slušelo.

valentyn4
Pohodlné a měkkoučké župany mají aktuálně v H&M (patro 0, -1), neprohloupíte ani košilkou z Triumphu (patro 0). Pánské doplňky – kravaty, motýlky, manžetové knoflíčky – jsem viděla nejhezčí v Alain Delon (patro +1).

 

JSTE SPOLU: PÁR LET
Už se znáte vlastně skoro až moc dobře, pár valentýnských večerů jste spolu už strávili, tak proč to řešit? Nene, nezapomínejte, že i občasná pozornost může ve vztahu vykouzlit hodně. Dámy, to je přopomínka i pro nás! Na Valentýna věnujte svému milému třeba kvalitní peněženku, on vám zase určitě rád pořídí pěknou kabelku 🙂 Trávíte spolu hodně času v kavárnách? Pořiďte kávovar! Nejen, že ušetříte, ale všechna ta společná rána budou hned příjemnější.

valentyn3
Kvalitní kabelky i pánské peněženky určitě seženete v HIDESIGN (patro -1), jen tam nechoďte spolu. 🙂 Kávovar v mnoha barvách včetně dobrých kapslí mají v Tchibu (patro – 2), tam naopak zase jděte spolu – můžete si při nákupu dát i skvělou kávu a zákusek.

 

JSTE SPOLU: CELOU VĚČNOST
Možná už jste nějaký ten pátek svoji, možná už máte i děti… ani tak ale svátek zamilovaných nepodceňujte! Touhle dobou už si nemusíte hrát “na překvapení”, ale nezapomínejte si občas udělat radost. Vzájemně anebo spolu, to už je jen na vás. Dohodněte se na společné dovolené (bez dětí) anebo si vzájemně dovolte dámskou (nebo naopak pánskou) jízdu, obojí vztahu jen prospěje. 🙂 Pánové, pořiďte své něco pěkného do domácnosti, co třeba nový mixér, když ten starý už dosluhuje? Dámy, ukažte svým mužům, že vám nevadí, když tráví čas i s kamarády. Pořiďte mu třeba nové tenisky na ten jeho oblíbený fotbal 🙂

valentyn5
Vyražte společně třeba na romantický víkend do Paříže! V CK Blue Style (patro -2) rádi poradí, jak na to. Pokud chcete raději zůstat doma, kvalitní nový mixér pořídíte v Home&Cook (patro -2). Zmiňované boty na fotbal zase v A3 SPORTU (patro -1).

 

DÁRKY, KTERÉ NEZKOUŠEJTE
Pro ni zapomeňte na kuchařky – ač se to jeví vlastně jako skvělý, a pro ženu bezesporu praktický dárek, na Valentýna (a všeobecně vlastně také o vánocích, narozeninách, výročích) na ně pozor. Vaše drahé by se totiž mohlo hluboce dotknut, že se vám snad nelíbí její stávající kuchařské umění. Kuchařky se prostě dávají jen mezi kamarádkami. 🙂
 
Pro něj si zase dejte pozor v oblasti vlasových, kosmetických a potravinových doplňků. V dobré víře byste mohly třeba nakoupit šampon proti padání vlasů… a to by byl malér, to mi věřte.
 
P.S.: Nenechte si také ujít skvělou valentýnskou akci přímo v sobotu 14. 2. 2015 v PALLADIU!

Kateřina
Mohlo by vás zajímat
22.3.2014
Od Lucie