10 věcí, které byste si měla tento měsíc pořídit

28.5.2019

Zaplatit nájem, dětem letní tábor. Synovi nové kolo, dceři tablet… To, po čem toužíte vy, přijde na řadu příští měsíc, zase. Opravdu? Zřejmě neznáte staré rčení: „Šťastná žena, spokojené manželství“. Měla byste vyzkoušet, zda je na něm něco pravdy. Na nic nečekejte, život je příliš krátký na odkládání potěšení!


Přinášíme vám tipy na produkty a služby, které možná nepotřebujete, ale udělají vám takovou radost!

1. Řezanou květinu

Nemusíte čekat na svátek nebo narozeniny, až vás někdo obdaruje. Kupujte si řezané květiny sama. Květiny zkrášlí a zpříjemní váš domov.

Krásné květiny a květinové vazby seženete v prodejně Holandské květiny (patro -2). 

2. Luxusní péči

Rozmazlujte se a dopřejte své pleti jen tu nejlepší péči. Bohatě se vám odvděčí hydratovanou pokožkou a minimem vrásek.

Hydratační krém La Mer Creme De La Mer Moisturizing Cream, Sérum La Mer The Lifting Contour Serum a Krém na obličej Sensai Extra Intensive Cream, DOUGLAS (patro -1).

3. Crazy doplněk

Vraťte se zpět do dětství a kupte si něco třpytivého, barevného, bláznivého. Zvedne vám to náladu! Pokud sestavíte zbytek outfitu ze střízlivých komponentů, tak si tento odvážný nákup užijete častěji než párkrát do roka.

Náušnice tanečnice a náušnice s květinami, MOHITO (patro +1). Náušnice s krystaly, Swarovski (patro 0). Náušnice s pomeranči a náušnice s třásněmi, MOHITO (patro +1). Taška, RESERVED (patro 0). Kabelky, TOSCA BLU (patro +1). Černé a květinové tenisky, TOSCA BLU (patro +1). 

4. Originální kousek

Vybočte z rutiny a pořiďte si svršky, které rozhodně nebudou patřit mezi ty „univerzální“, snadno kombinovatelné kusy. Ale až vyrazíte na party nebo rockový festival, budete nepřehlédnutelná!

Leopardí šaty a zlaté sako, Guess (patro +1). Džínová bunda a pruhované kalhoty, Calvin Klein (patro +1). 

5. Odvážné líčení

Zářivé barvy k létu patří a sluší opálené pleti. Nebojte se a experimentujte!

Oční stíny Dazzleshadow Liquid, odstín Not Afraid To Sparkle, M.A.C Cosmetics (patro -1). Rtěnky Fenty Beauty By Rihanna, v odstínech Tropic Tantrum, Motorboat a Purpsicle, SEPHORA (patro 0). Oční stíny Dazzleshadow Liquid, odstín Panthertized, třpytivá tekutá rtěnka Bling Thing Liquid Lipcolour, odstín Purple for Daze, paletka očních stínů Art Library: It’s Designer a třpytivá tekutá rtěnka Bling Thing Liquid Lip Top Coat, odstín Love in a Bubble, M.A.C Cosmetics (patro -1). 

6. Nový účes

Toužíte po změně? Začněte u svých vlasů. Vlasy jsou korunou krásy každé ženy a v novém účesu určitě zaujmete. Trendy je mikádo a ofina. Prolistujte magazíny a nalezenou inspiraci proberte s profesionály.

S výběrem účesu vám poradí a kvalitní střih vytvoří odborníci kadeřnického salonu LORMA lifestyle hair studio (patro -2). 

7. Technickou vychytávku

Pořiďte si elektroniku, která vás nezklame, a která vám zjednoduší život.

iPhoneXr, iSTYLE (patro -1). Zubní kartáček Philips HX6850/47 a Loknovací kulma Philips StyleCare BHB876/00, DATART (patro +2). Notebook Lenovo Ideapad 530S, COMFOR (patro -2). 

8. Zajímavou knihu

Romány a detektivky už vás nudí? Vyzkoušejte komiks. Budete překvapená z kolika žánrů můžete vybírat. Většina z nich jsou navíc krásná umělecká díla.

Erotický komiks Lost Girls a básnická sbírka Komiksová Kytice, LUXOR (patro -2 a -1). 

9. Čas pro sebe

Několikrát týdně si najděte čas jen sama pro sebe. Tento ušetřený čas je dobré věnovat fyzické aktivitě. Načerpáte tak energii, vyčistíte si hlavu a uděláte něco pro své zdraví.

Navštivte lekci skupinového cvičení a poté zrelaxujte své tělo v sauně, Form Factory Exclusive (patro +2). 

10. Domácí relax

Pořiďte si relativně nenáročné domácí mazlíčky. Akvárium se může stát výjimečným interiérovým doplňkem. A jeho sledování je často poutavější než program v televizi. Dobře se u něj relaxuje.

Akvária a neonky červené prodává PET CENTER (patro -2).

Burda
Mohlo by vás zajímat