Měsíc zamilovaných v PALLADIU

13.2.2015

Měsíc únor nám kromě zimy přináší i oblíbený svátek všech zamilovaných, Valentýn. Pokud stále nevíte, jak tento den lásky strávit, přijďte do PALLADIA. V sobotu 14. února vás zveme na odpoledne plné romantické zábavy.
 
K dispozici vám bude originální fotobudka FOTONAUT, ze které si můžete odnést vytištěnou fotografii jako vzpomínku na společný Valentýn. S tou se budete moci pochlubit svým přátelům a rodině na facebookové stránce PALLADIA. Pokud máte smysl pro humor a pro strach uděláno, svěřte se do rukou karikaturisty. Získáte tak netradiční portrét sebe a své lásky. Ti, co v tento den zakoupí valentýnský dárek v minimální hodnotě 500 Kč, si mohou ještě vybrat překvapení z valentýnského srdce. Dárky do valentýnského srdce věnovaly tyto obchody: Fruitisimo, Manufaktura, NUDE Fresh & Juicy, Parfumerie SEPHORA, Reno, SCANquilt. A to není všechno! Stanete-li se FB fanoušky PALLADIA, odnesete si i jeden z dárků od obchodů Manufaktura nebo Parfumerie SEPHORA!
PALLADIUM Valentyn
Vybrané prodejny budou na Valentýna (a některé i pár dní předtím) nabízet speciální valentýnské nabídky či slevy, dárky pro svou polovičku nakoupíte proto výhodněji. Slevy 20–40 % na vybraný sortiment najdete například v Klenotech Aurum (patro 0), GAMMY CZ (patro 0), Clinique (patro 0), Parfumerii SEPHORA (patro 0) nebo prodejně Yves Rocher (patro 0). Oblečení a dámskou obuv se slevou 20 % zase najdete v ochodech RESERVED (patro 0), Levi’s Kids (patro -1) nebo Reno (patro -2).

PALLADIUM taska

A nestrachujte se, že nebudete mít jak dárky odnést. Při nákupu v únoru nad 1000 Kč tu pro vás máme trendy látkovou tašku. Tu obdržíte po předložení účtenky v Infokiosku na patře 0. Můžete kombinovat účtenky z více prodejen, akce neplatí pouze pro supermarket Albert (patro -2). Tašky se vydávají do vyčerpání zásob v množství jednoho kusu na osobu.

 

PropertySolutions_XmasEnvelopeVoucher2011 copy

Stále si nevíte rady nebo nemáte na výběr toho pravého dárku čas? Nevadí. Kupte svému protějšku dárkový poukaz PALLADIUM. Ty můžete uplatnit nejen v obchodech, ale i restauracích PALLADIA, a jsou k dostání na Infokiosku v hodnotě 100, 500 a 1000 Kč.
 
Pro soutěživé typy jsme připravili také soutěž o šest nejlepších valentýnských vzkazů a přání, která proběhne od 3. do 13. února. Valentýnské srdce, kam bude možné napsat svůj zamilovaný vzkaz či přání, naleznete také u Infokiosku. Ty nejoriginálnější odměníme dárkovými poukazy do obchodů PALLADIA, jako např. Dermacol (patro -2), Reno (patro -2), Sinéquanone (patro 1), Fruitisimo (patro 2) nebo kosmetickými balíčky Manufaktura (patro -2) a Yves Rocher (patro 0).

PS_8_015 001

Až si budete chtít od nakupování na chvilku odpočinout, zastavte se od 2. do 28. února na patře +1, kde si můžete prohlédnout výstavu fotografií z Kanárských ostrovů od Pepy Středy. Vychutnejte si krásu nedotčené přírody z vrcholu sopky Teide a pokochejte se nekonečnými plážemi s azurově modrým mořem.

 

ruce na prsa

Ani během romantických oslav Valentýna nezapomínejte na své zdraví. Od 17. 2. do 1. 3. proběhne v PALLADIU (ve stánku před supermarketem Albert, patro -2) preventivní projekt Dialog Jessenius. Díky němu se na speciálním modelu prsou můžete naučit samovyšetření prsou, které by žádná žena neměla podceňovat. Akci zahájí herečka Veronika Nová.

Peter
Mohlo by vás zajímat