Office chic

6.2.2015

Šedým kancelářským myškám odzvonilo! Buďte chic i v práci nebo na pracovní schůzce. Mrkněte se na praktický přehled trendů office outfitů, ve kterých budete chic i v roce 2015.
 
Pokud jako já nepatříte k těm, kteří mají v práci uniformu nebo jinak povinný dress code, je výběr pracovního outfitu na nás samotných. No, přiznejme si, ne vždy je to úplně snadné. Naštěstí se můžeme inspirovat u světových blogerů, ktří se oblékají dle posledních trendů z přehlídkových mol. Letos frčí plátěné kalhoty, košile a pohodlná saka.
 
Základními poznávacími znaky tzv. “office chic” módy jsou letos: klasicky střižené košile se zajímavým vzorem, podpatky (ne nutně jehly), elegantní saka v prodlouženém střihu a vysoký pas. Nezapomínejte ani na kvalitní kabelky! Nosíte-li s sebou denně notebook, pak volte takovou, která má pevná ucha a kvalitní materiál (např. DOMIbags, patro -2).
 
Takže hurá! V letošním roce se nemusíme trápit sukněmi, silonkami s věčnou starostí o to nezatrhnout si je. Stačí elegantní košile, výrazná kabelka a plátěné kalhoty. Necítíte-li se v každodenním životě na lodičky, neklesejte na mysli – dlouhodobě oblíbené baleríny jsou neméně elegantní a zvládnete v nich všechny pražské kočičí hlavy anebo řízení. A jak to všechno nakombinovat? Inspirujte se našimi typy níže.

Kancelar-4-2Šedé tvídové sako – MANGO (patro +1), bílý top – Marks & Spencer (patro 0, patro +1), hnědé lodičky – CCC boty (patro – 2), hnědá kabelka – H&M (patro -1, 0).

 

Kancelar-1-2Džínová košile – TOPSHOP (patro +1), vínová kabelka a černé kalhoty – Marks & Spencer (patro 0, patro +1), vínové lodičky – GEOX (patro + 1).

Kancelar-3-2Vzorovaná košile – Marks & Spencer (patro 0, patro +1), černé sako – Esprit (patro +1), bílé kalhoty – MANGO (patro +1), béžové lodičky – WOJAS (patro -1), béžová kabelka – H&M (patro -1, 0).

 

Kancelar-5 Lodičky a kabelka – Baťa (patro -1), modré kalhoty – MANGO (patro +1), vzorovaná košile – H&M (patro -1, 0).

Kateřina
Mohlo by vás zajímat