Inspirujte se stylovými kabáty do města!

28.1.2017

V zimě čelíme my holky těžké módní výzvě: obléct se nejen tak, aby nám to slušelo, ale zároveň tak, abychom neumrzly. Téma dnešního článku je tedy jasné – teplé, ale stylové oblečení  s kabáty do města. Inspirujte se!  Chladné počasí tak trochu svádí k módní rezignaci, sklouznout k černým bundám by ale byla určitě velká škoda. Nebojte se do hry zapojit barvy, mohutné šály, nejrůznější vrstvení materiálu, ale i punčocháče.

Vrstvení. Když se teploty pohybují lehce kolem nuly, nemusíte se halit do neforemných péřových bund. Využít můžete i koženou bundu, pod kterou navrstvíte svetr, přes bundu přehodíte váš oblíbený kabát (pokud je větší zima, klidně i teplou objemnou šálu, která vás zahřeje). Pokud se pro tento outfit rozhodnete, mějte na paměti, že malé kabelky jsou zapovězeny. Musíte vyvážit proporce outfitu, a tedy vybrat nejlépe velkou kabelku do ruky.

Kabát a koženkové kalhoty,  H&M (patro -1, 0).  Kožená bunda, MANGO (patro +1). Kotníkové boty, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, Deichmann (patro -2).  Sluneční brýle a choker,  TOPSHOP (patro +1).

Pokud váš šatník v zimě tak nějak automaticky tmavne, porozhlédněte se po barevném kabátku nebo bundě. Noste ho třeba s pletenou sukní nad kolena a kozačkami, a nebo po vzoru nás vyzkoušet kombinaci vzorů a barev. Už druhým rokem se nosí army styl, který se rychle uchytil díky své praktičnosti. Kalhoty s maskáčovým potiskem se hodí k velkému množství outfitů, nejen k barevným kabátům, ale klidně také k jednodušším velbloudím odstínům. Kožené bikery jsou nezbytnou obuví do chladnějších dnů, náš tip jsou teplé kožešinové vložky do bot, které z nich udělají skvělého společníka do mrazů.

Kabát – MANGO (patro +1), kalhoty – F&F (patro +1), svetr – H&M (patro -1, 0), boty – C&A (patro -1, 0), kabelka – Tchibo (patro -2), 

Maskulinní prvky jsou v ženské módě stále přítomné a jak se zdá, jen tak snadno se na ústup nechystají. Pánské kabáty jsou trendy a je jen na vás, jak styling pojmete. My sáhly po osvědčené kombinaci black and white, se kterou chybu určitě neuděláte. Prim hrají v zimě určitě roláky, které vás ochrání před mrazem, v kombinaci s vykrojeným střihem kabátu hezky vyniknou a ještě vám bude teplo na krk. Bílé barvy se v zimě určitě nebojte, nosí se celoročně.

Kabát a svetr – RESERVED (patro 0), Kalhoty – Levi’s® (patro -1), boty – PERY (patro -2), kabelka –TOPSHOP (patro +1)

V zimě určitě nemusíte zanevřít na šaty či sukně. Spousta žen se šatům a sukním v zimě vyhýbá. Stačí ale zvolit ty z pevnějšího materiálu a doplnit je hřejivými punčochami – dost možná vám bude větší teplo než v tenkých džínách. Od mrazu vás zachrání také vrstvení a teplé boty, vynechávat byste neměly ani čepice nebo kloboučky.

Svetr – Promod (patro 0), Sukně a kabát – Marks & Spencer (patro 0, +1) , boty – PERY (patro -2),  kabelka a brýle – Marks & Spencer (patro 0, +1)

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat