Zpátky do formy

24.1.2014

Vánoce jsou už měsíc za námi a zbyla na ně jen vzpomínka. U některých z nás ale také bohužel kila navíc, díky náročnému vánočnímu hodování. Jestli jste si nedali na Silvestra novoroční předsevzetí zbavit se přebytečných kil nebo se jen neodvažujete pohlédnout na váhu z obavy čísla, které na displeji uvidíte, jedno je jisté – nikdy není pozdě začít dostat se zpátky do formy. Do hubnutí se můžete pustit sami, ale k tomu je zapotřebí pevná vůle. Pokud ji nemáte, doporučujeme se do hubnutí pustit pod dohledem odborníků.

 

Jak již všichni vědí, ke zdravému, štíhlému a krásnému tělu nevede žádná zkratka, je potřeba komplexní přístup, vyvážená strava, pravidelný aktivní pohyb a v neposlední řadě i odpočinek. Ať už se rozhodnete zbavit se kil svépomocí nebo pomocí odborníků, PALLADIUM nabízí vše, co k hubnutí budete potřebobat, a to navíc pěkně pohromadě pod jednou střechou.

 

Nabízí se hned několik možností, kde začít. Zaručeně nic nezkazíte, když se poradíte s odborníky. Skvělou volbou je v PALLADIU provozovna Naturhouse (patro-2). Úvodní konzultace je pro vás zcela zdarma a trvá zhruba půl hodiny. Jakákoliv následující zabere již jen 15 minut. Výživoví poradci vám po osobní konzultaci sestaví individuální dietní plán na míru, který bude přizpůsoben vašim potřebám a cílům, takže se nemusíte obávat, že by vám nevyhovoval. Kromě sestavení správného jídelníčku vám bude navržena i přijatelná změna životních návyků a to tak, abyste se pro vás příjemným způsobem dostali na optimální váhu, dokázali ji kontrolovat a také si ji v budoucnu udrželi. Aby byl redukční efekt maximální, k pestré dietě vám výživoví poradci doporučí exkluzivní produkty vyrobené na bázi bylin.


FLUICIR_ampule

Jeden z nejoblíbenějsích produktů na podporu hubnutí: ampule FLUICIR




FIBROKI granate pome

Nízkokalorické sušenky FIBROKI, které se dají konzumovat ke snídani, svačině i jako hlavní jídlo. Pomáhají udržet pod kontrolou denní příjem kalorií a zahánět například chutě na sladké.


Kromě těchto doplňků stravy nebude od věci zkusit si najít párkrát do týdne čas na lehký pohyb. Vyplatí se vám to, protože budete hubnout rychleji. Vyzkoušet můžete v PALLADIU na patře +2 Pure JATOMI fitness. Je dobré, že v Pure JATOMI fitness je možné si zadarmo vyzkoušet celý den neomezených aktivit (po předchozím objednání), a tak vlastně přijít na to, která sportovní aktivita je pro vás ta pravá.

Pure JATOMI fitness (2)

Na výběr je toho opravdu dost a dost, kromě posilovny je totiž možné navštívit některou z mnoha sálových hodin. Ať už vás baví yoga, spinning, kruhový trénink, či si chcete zalétat na hrazdách v rámci JUKARI Fit to Fly, je to jen na vás. A že máte jen chvilku času? Není problém, po celý den se nabízí několik patnáctiminutovek na břišní svalstvo, takzvané Břišní buchty. Pure JATOMI fitness disponuje také širokou nabídkou DVD, které si členové mohou vypůjčit domů a cvičit v soukromí.

 

Máte-li naopak času nazbyt, můžete v klidu relaxovat v sauně či v internetové kavárně, je to jen na vás. Rozhodnete-li se zakoupit si v Pure JATOMI fitness členství, abyste si mohli chodit zacvičit, kdy se vám bude chtít, čeká vás po jeho zakoupení schůzka s trenérem (popřípadě trenérkou), který vás seznámí se stroji, změří vám stavbu těla a pomůže sestavit osobní cvičební plán, který bude respektovat vaše časové možnosti a vytýčené hubnoucí cíle.

 

Hned vedle provozovny Naturhouse (patro -2) se nachází od konce minulého roku další prodejna, která by neměla ujít vaší pozornosti – je to VITALAND.  Nabízí nespočet potravinových doplňků a sportovní výživy. Ať potřebujete kila shodit, či nabrat svalovou hmotu, zlepšit fyzický i psychický výkon či si dodat energii, není problém si ve VITALANDU vybrat. Navíc VITALAND nabízí bezplatné základní měření stavby těla, což je dokonce možné i zcela bez objednání. A co víc, po celý leden platí v prodejnách VITALAND sleva na mnohé potravinové doplňky, které podpoří vaši snahu dosáhnout optimální váhy.

slim-master

Slim Master Premium obsahuje účinné látky, které pomáhají udržet vaši tělesnou hmotnost pod kontrolou. Díky svému bohatému složení přispívá k omezení chuti na jídlo, podporuje zdravé trávení a pozitivně působí na stav tlustého střeva a také podporuje metabolismus tuků, čímž přispívá ke snížení tělesné hmotnosti.

ultra-diet-shake_1000g_A5430

 FatZero Ultra Diet Shake je ideální doplněk jídelníčku v době, kdy nestíháte běžné jídlo. Obsahuje garciniu cambogia přispívající ke snížení tělesné hmotnosti a ukládání tuků a chrom, který pomáhá udržet správnou hladinu glukózy v krvi. Ultra Diet Shake obsahuje vysoký podíl vlákniny – polydextrosa, L-karnitin, inulín z čekanky, chitosan a důležité vitamíny

 

Jakmile jste vybaveni doporučeným jídelníčkem i spalovači tuků, nezbývá než sehnat něco pěkného na sebe, abyste se sami sobě při cvičení líbili. Já mám osobně vyzkoušené, že v nových legínách a tílku se cvičí mnohem lépe:) Stačí tedy pouze vyjet na patro 0, kde u vchodu do ulice Na Poříčí naleznete prodejnu adidas Concept Store. V ní prodávají nejnovější výrobky značky adidas a zároveň jsou vám k dispozici módní i sportovní specialisté. Oblečení je, jak už tomu u značky adidas bývá, velmi pohodlné, kvalitní a funkční. Ale nejen, že dobře odvádí pot, rychle uschne a dlouho vydrží, vše je navrženo pro maximální pohodlí a samozřejmě pro neodolatelnou postavu. Oblečení je opravdu důmyslně vymyšlené a velmi lichotivé, takže se rozhodně nebudete muset před trenérem stydět:) Nevyberete-li si v této prodejně, pak doporučuji navštívit ještě na tom samém patře, ale na opačné straně (tj. u východu na náměstí Republiky) prodejnu PUMA nebo sjet zpátky dolů na patro -2 a tam se skočit podívat do SPORTISIMA.

 

Pro zdravé a dlouhotrvající zhubnutí je důležité především vyváženě a pravidelně jíst. PALLADIUM nabízí mnoho tipů na chutné a lehké jídlo, které vás zasytí, ale zbytečně nezatěžká. Na patře +2 (patře Gurmán) si zajděte např. do  EXPRESS SANDWICH, kde nabízí širokou paletu čerstvě připravených sandwichů, ciabatt, salátů, polévek i wrapů. Vše z kvalitních surovin, které si navíc můžete po libosti namíchat a vytvořit si tak sandwich podle svého gusta. Přes týden jsou pro vás navíc připravena výhodná a vyvážená meníčka, která si navíc můžete bez problémů odnést s sebou do práce.

EXPRESS SANDWICH

A pro milovníky ryb mohu jen doporučit NORDSEE (rovně na patře +2), restauraci, kde se najíte opravdu výtečně i zdravě. Rozhodně si tam pochutnají i mlsnější jazýčky 😉

 

Pokud rádi vaříte a chcete si připravit nějakou vlastní specialitu, stačí zaběhnout do supermarketu Albert (patro -2), kde na vás čeká spousta barevné zeleniny a ovoce, čerstvé maso, sýry a další.

Cestou z Alberta na metro ještě doporučuji zastavit se v prodejně dm drogerie markt (patro -2), která kromě drogerie nabízí i nespočet potravin v bio kvalitě, ať už chcete těstoviny, nějaké zajímavé pomazánky, či jen cerální nebo proteinovou tyčinku pro doplnění energie před či po cvičení. A abychom nezapomněli na zasloužený relax, kupte si pěnu do koupele, pár svíček k tomu a příjemně si poležte ve vaně, až se vrátí z PALLADIA domů. Nejen, že si krásně odpočinete, ale zároveň v teplé vodě pěkně uvolníte svaly a ráno vás nebudou po cvičení bolet. Chybu rozhodně neuděláte s levandulovou pěnou z dm drogerie markt (patro -2), která krásně voní a příjemně uvolní vaše tělo i smysly.

dm drogerie markt

Nezbývá než popřát, abyste našli silnou motivaci pustit se do zdolání vytyčeného cíle a pevnou vůli, která vás k němu dovede! S chutí do toho, ať se nemusíte za své tělo stydět. Držíme vám palce!

Lucie
Mohlo by vás zajímat