Načerpejte inspiraci z módních mol!

19.11.2016

Načerpejte módní inspiraci z první ruky a překvapte stylovým zimním outfitem. Návrháři se zaměřili na hravé vrstvení, netradiční materiály, temnější barvy a atraktivní střihy. Hlavním prvkem letošních kolekcí je ženskost a s ní spojené sebevědomí a jistota. Móda je hrou, tak si pojďte hrát a na nudné zimní outfity jednou pro vždy zapomeňte!

# SAMETOVÉ POHLAZENÍ

Tenhle jemňounký retro materiál prostě nikdy nezestárne! Vzbuzuje pocit luxusu i jemnosti. Letos zaznamenal samet velkolepý comeback. Je populární ve všech barvách a módní řetězce z něj ušily nejen topy a šaty, ale i kalhoty a saka. Ten největší výběr sametových kousků najdete v MANGO (patro +1). 

1

 

velvet

 

Overal, MANGO (patro +1). Rudé šaty, H&M (patro -1, 0). Top, H&M (patro -1, 0). Sandálky, MANGO (patro +1). Šaty, TOPSHOP (patro +1). 

# NĚŽNÁ ROMANTIKA

Květinové vzory a romantické volánky už dávno nepatří jen na jarní sezónu. Návrháři se nechali inspirovat viktoriánskou érou a ukázali nám, že romantika je věčná a vděčná! Obklopte se i vy něžností a ženskostí. Pořiďte si květinové šaty, vezměte si pod ně teplé punčocháče, obujte kotníčkové kozačky, oblékněte huňatý svetr a voilà, romantický zimní outfit je na světě!

12

krajka

Šaty, TOPSHOP (patro +1). Halenka, H&M (patro -1, 0). Sukně, MANGO (patro +1). Krajkový top, Intimissimi (patro +1).           Šaty, H&M (patro -1, 0). 

# NESMRTELNÝ MINIMALISMUS

Libujete si v pravidlu „čím míň, tím víc“? Pak vás minimalistická móda nadchne. Základem jsou propracované střihy, kvalitní materiály a jednobarevné látky. Takové bíle sako je universálním prvkem na pracovní schůzky, elegantní večeře a se třpytivým topem i na velkolepou party. Minimalistické kousky rozhodne nejsou nudné, chce to jen trochu fantazie a chuť netradičně kombinovat.

3

eleganz

Sako, MANGO (patro +1). Šaty, TOPSHOP (patro +1). Overal, Lindex (patro 0). Promínací vesta, H&M (patro -1, 0).                     Kotníčkové boty, H&M (patro -1, 0). Kabelka, TOPSHOP (patro +1). 

# S KŮŽÍ NA TRH

Kůže je oblíbeným materiálem, který je součástí téměř každého šatníku. A není se čemu divit, je totiž nesmírně variabilní a taaak sexy! Stavebním prvkem je kožený křivák, ale parádu uděláte i s koženou sukní nebo brallete topem, který se v zimní sezóně nosí třeba přes košili. Kromě klasické černé se letos nosí i barevné varianty, které jsou hravé a originální. Rozhodně ale nemusíte nosit jen modely z pravé kůže, stejně dobře vypadá i její imitace, která je nejen levnější, ale i šetrnější k přírodě…

4

kuze

 

Bunda, MANGO (patro +1).  Sukně, Lindex (patro 0). Kožené kalhoty, H&M (patro -1, 0). Kalhoty koženého vzhledu, MANGO (patro +1). Vesta, RESERVED (patro 0). Lodičky, H&M (patro -1, 0).  

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat