Co v září v PALLADIU

10.9.2014

I v září nabídne PALLADIUM nabitý program. Dámy, které si potrpí na kvalitní módu, jistě potěší již tradiční Dny Marianne, díky kterým nakoupí až o polovinu levněji. Na své si přijdou i milovníci umění, kteří mohou obdivovat obrazy kreslené včelím voskem.
 
DNY MARIANNE V PALLADIU
 
Je tu září a jak už se stalo zvykem, i tento rok se můžete těšit na Dny Marianne v PALLADIU. Čtrnáctý ročník se bude konat o víkendu 12.-14. září a nabídne neuvěřitelně výhodné nákupy v PALLADIU se slevami až 50 %. Za zmínku stojí také to, že 50% slevy budou nejen na zboží, ale i na služby a ve vybraných obchodech ke svému nákupu dostanete zajímavé dárečky. Takovou akci si nemůžete nechat ujít, takže si určitě nezapomeňte koupit záříjová čísla časopisů Marianne (28. 8.) nebo Marianne Bydlení (7. 8.), kde na vás čekají slevové kupóny. Přehled slev, které během Dnů Marianne můžete využít ve vybraných prodejnách v PALLADIU, najdete zde.
 
Podrobnější informace o Dnech Marianne najdete www.marianne.cz/dnymarianne.
 
Užijte si výhody Dnů Marianne v PALLADIU!

dny marianne
VÝSTAVA OBRAZŮ – ZUZANA MEDZAY A LAURA ÉCSIOVÁ
 
Kromě Dnů Marianne vás v září zveme do PALLADIA i na výstavu obrazů. Tentokrát uvidíte díla malířek Zuzany Medzay a Laury Écsiové. Výstavu pořádáme ve spolupráci s Celosvětovou Galerií Umění, která podporuje umělce ze všech kontinentů.
 
Zuzana Medzay se věnuje Enkaustice už od roku 2005 a nyní patří ke špičce enkaustických umělců. Pojem enkaustika pochází z Řecka a znamená vypálit anebo spálit. Jedná se o techniku malování horkým včelím voskem, do kterého se zamíchávají barevné pigmenty. Zuzana se zaměřuje na expresivní malbu a jejími klíčovými náměty jsou síla, emoce a koloběh na zemi.

vystava
Enkaustice se věnuje i Laura Écsiová, která našla svoji cestu k umění a malbě včelím voskem už v dětství. Aby dosáhla ještě lepších výsledků, v červnu 2009 Laura absolvovala kurz u předního britského mistra enkaustického umění – zaměřeného na zdokonalení se v malbě na ohřívací desce. Enkaustika je její srdeční, ale rozhodně ne jedinou, technikou. Kromě ni se Laura totiž věnuje také malbě na sklo anebo na hedvábí.
 
Tuto pozoruhodnou výstavu najdete na patře +1 od 2. – 30. 9. 2014.

vystava2

Peter
Mohlo by vás zajímat