Alou do školy!

26.9.2013

Preppy – životní styl, který vznikl v padesátých letech minulého století na severovýchodním pobřeží Spojených států a jehož hlavními ikonami jsou Jackie a John Kennedyovi, právě zažívá nevídaný boom. S oblečením to nikdy nepřehánějte – ani muži ani ženy. Spodní prádlo nesmí být vidět – a to snad platí skoro u všech stylů. Vytáhněte si kalhoty, noste pásek, použijte kravatu. I kšandy! Důvtip nedávejte najevo slogany na tričku – což doufáme, že ani neděláte. Každý z nás i vás, nezáleží na věku, pohlaví či sexuálních preferencích, by měl doma mít modrý blejzr. O své oblečení se starejte, nebuďte jím však posedlí. Malá dírka ve svetru anebo flíček na kalhotách vás nerozhodí. Naučte se vázat motýlka. Ať už sobě, nebo svému milému. Pokud budete chtít preppy styl prozkoumat detailněji, mrkněte na Preppy.cz – oficiální příručku preppy stylu.

 

Sandra si oblékla koženou sukni z GANTu, dle preppy příručky si oblékla „školní“ GANT mikinu přes jejich klasickou košili. A protože už jí zrak neslouží tak dobře jako na základní škole, odnesla si z GANTu i dioptrické brýle. Sympatický baťůžek je z Marks&Spencer a na rtech má Chubby Stick od Clinique v odstínu Pudgy Peony. Kožené sukně jsou vhodné do chladnějších, ale ne sychravých dní, protože se úplně nesmí namočit. Možná jste někdy zmokli v kožené bundě a… ne, to opravdu nechcete cítit. : )

 

druha

 

Adéla má na sobě ikonické GANT tričko, příjemnou a teplou sukni, která se do těchto sychravých a studených dní perfektně hodí, také z GANTu a šátek s kotvami ještě z letní kolekce. Sako a kabelka (na vejšce vám stačí tužka a notýsek, iPad se do ní popřípadě také vejde) jsou z Marks&Spencer, boty od Calvina Kleina. Gumový náramek seženete v Tally Weijl. Až se ochladí, stačí k Adélky outfitu přidat punčošky (nebo alespoň školácké nadkolenky), přes sako přehodit kabát a jde se.

 

222 pata

 

 

Sandra
Mohlo by vás zajímat