S čím přichází GANT?

25.6.2014

Koncem měsíce května proběhlo v prodejně Gant v PALLADIU (patro +1) představení nové kolekce jaro/léto 2014. Byli jsme u toho a přinášíme tak žhavé letní trendy inspirované mořem, rozpáleným sluncem a v první řadě příběhem ztvrzení lásky dvou milenců.

Ideální americká svatba a víkend poté je hlavním inspiračním zdrojem pro SS 2014. Kolekce je rozdělena na dvě části, které se propojují v použitých materiálech a barevné scenérii.

Perfect Navy

Představte si slunný Long Island, svatbu se spoustou přátel, dobré jídlo a rachot plechovek za uhánějícím Cadillacem novomanželů. Celou scénu doplňují dokonale padnoucí outfity s pocitem uvolněného luxusu. Elegantně-formální malé modré, dlouhé bílé nebo smetanové zkombinované s motorkářskou bundou pastelových odstínů či bomberem s květinovým vzorem. Nechybí ani krajka. Pánskými klíčovými kousky je smoking vyrobený z luxusního plátna, bavlněné kalhoty a košile z kvalitního popelínu. Nezapomíná se ani na vhodný detail, kapesník koukající z náprsní kapsy tuxeda.
navy women
navy men 1
Vhodně zvolené barvy, měkké tóny včetně smetanové a světle žluté jsou doplněné o navy modrou, která nahrazuje černou.

Ocean Prep

Je den poté a novomanželé uhání po silnici v autě s větrem ve vlasech. Užívají si brunch na prázdné pláži, žena oblečená do hedvábných sportovních šortek s vysokým pasem a abstraktním potiskem, které kombinuje s volnější košilí z oxfordské bavlny. Sluncem vyšisované pánské chinos, prodyšná košile z bavlny nebo z madrasu a klubový blejzr jsou dokonalou harmonií amerického ležérního oblečení (American Sportswear) a evropských dobře padnoucích střihů.
ocean woman
ocean men
Málokdo ví, že to, co značku Gant proslavilo a pomohlo jí růst byla právě pánská košile. Je s ní spojená celá řada kreativních krejčovských nápadů, jako poutko na pověšení mezi lopatkami, límec button-down, sámky na zádech kvůli větší volnosti pohybu nebo třetí knoflík na límci pro lepší vedení kravaty. Tyto inovace zajistily značce Gant důstojné místo v historii světové módy a právem si ho zaslouží!

Omrkněte novou kolekci díky fotkám, které jsme pořídíli během VIP večera Gant v PALLADIU.
gant2
gant9
gant7
gant5

Peter
Mohlo by vás zajímat