NEJ plavkové trendy, které letos musíte mít!

27.6.2014

Ať už se během léta podíváte několikrát k moři nebo se dostanete jen k rybníku či na koupaliště, bez plavek se prostě neobejdete! Vybrali jsme pro vás 7 nejzajímavějších kousků, které v PALLADIU seženete, a nafotili je na modelce. Poznáte kde jsme fotili? 🙂

 
1) Tyto výrazné a veselé plavky jsou z Ann Christine (patro 0). Zaujaly nás svými barvami a „aztékoidním“ vzorem, který snadno upoutá pozornost. Zajímavým prvkem horního dílu je závoj, který je jedním z letošních hitů. Hodí se zvláště na dívky s menším obvodem kolem prsou, protože opticky zvětší hrudník.

DSC_7470

 

2) Mladistvě působící plavky z Roxy (patro 0) důmyslně spojují klasiku v podobě modrobílých proužků s dalším z letošních hitů – palmovými motivy. Díky zavazování na horním i spodním dílu se přizpůsobí všem typům postavy.

 

DSC_7230

3) Tyto uhrančivé plavky z prodejny Triumph (patro 0) nás ohromily svým nevídaným květinovým vzorem. Květy modré jako nebe na horním dílu a mašličkách spodního dílu krásně ladí s černobílým kontrastem organických tvarů.

 

DSC_7342

4) U květinových vzorů ještě zůstaneme s těmito pestrými plavkami od značky Bepon (patro 1). Kombinace tolika tropických barev působí skutečně šťavnatě. Plavky ozvláštňuje také asymetrický střih spodního dílu.

 

DSC_7256

5) Z prodejny Reserved (patro 0) se nám líbily tyto jednoduché černobílé plavky. Celý spodní díl je z látky s kontrastním geometrickým potiskem. Horní díl působí minimalisticky, ale přesto je zdobený stříbrnými korálky a uprostřed malou krajkou.

DSC_7167

6) Jednodílné plavky jsou v našem výběru zastoupeny těmito stříbrnými opět z Ann Christine (patro 0). Na slunci vrhají kovový lesk, a tak je nikdo nepřehlédne! Na prsou mají drobné třásně, které se ve větru pohybují a třpytí. Vítr vám ale při koupání nepřejeme.

 

DSC_7121

7) S těmito lehce retro plavkami z Topshopu (patro 1) určitě vyniknete na kterékoli pláži. Vysoké kalhotky s květinovým vzorem jsme zkombinovali s fluorescenční zelenou barvou horního dílu. Jak se vám líbí? V pozadí za modelkou také vidíte velkou nápovědu k naší úvodní otázce – Vyšehrad. Fotili jsme tedy kde? Správně, ve Žlutých lázních 🙂

DSC_7375

Filip
Mohlo by vás zajímat