#Fall style: Trendy roláky v nevšedních kombinacích

3.10.2017

Že jsou roláky nuda? Tak to ani náhodou! Pokud si stále spojujete roláky jen s usedlým kouskem do kanceláře nebo s neoblíbeným kusem oblečení z dětství, tak jste na omylu. Roláky jsou totiž cool kouskem. Ukážeme vám, jak nosit roláky na několik způsobů a vypadat v nich neodolatelně a sexy. 

Šedé svetrové šaty, Marks & Spencer (patro 0, +1). Modré svetrové šaty, H&M (patro -1 a 0). Červené svetrové šaty, Marks & Spencer (patro 0, +1). Vysoké kozačky, CCC (patro -2).

Pokud milujete roláky, ale stále chcete vypadat sexy, vsaďte na rolákové šaty. Ty vypadají neodolatelně ve společnosti vysokých kozaček nad koleno, které najdete například v CCC. Pokud je tato kombinace na vás příliš odvážná, vsaďte na elegantní upnuté rolákové šaty a dolaďte je páskem. K rolákovým šatům také skvěle vypadá hit sezony – péřová bunda!

Béžový svetr a žlutý, H&M (patro -1 a 0).  Červený svetr, TOPSHOP (patro +1). Zelený a modrý svetr, MANGO (patro +1).  

Huňatý svetr s rolákem je zimním must-have kouskem. Nejenže zahřeje, ale především v oversized variantě vypadá zatraceně cool. Nosí se jak v šedé či béžové, tak v odvážnějších barvách. Z těch doporučujeme červenou, která je barvou letošní zimy. Doladit ho pak můžete koženou bundou nebo kabátem. Naopak s čím si rolákový svetr nerozumí je šála a chokery.

Veškeré roláky MAX&Co. (patro +1).  Šaty s květinami, TOPSHOP (patro +1). Džínové šaty, TOPSHOP (patro +1). Sametové šaty, TOPSHOP (patro +1).

Odmítáte se v zimě vzdát vašich milovaných šatů? Tak přesně pro vás je rolák ideálním řešením. Jeho vrstvení s šaty se stalo hitem. Vrstvit můžete jak klasické slip dres s úzkými ramínky, tak džínové lacláčové šaty a především šaty sametové. Samet je totiž momentálně materiálem number 1!

Zdroje fotografií: Shutterstock, PR, Pinterest

 

Klára
Mohlo by vás zajímat