Nové C&A: diamantově vybroušené

24.6.2014

S jarním osvěžením a energií přišlo v průběhu letošního dubna s osvěžujícími novinkami také C&A. Podívejte se s námi zblízka na zrenovované C&A! Najdete ho v PALLADIU na patře 0 a na patře -1.
 
C&A patří mezi jednu z nejznámějších a nejrozšířenějších značek u nás – dlouhodobě se pohybuje mezi nejlépe prosperujícími módními řetězci. K příležitosti oslav 15. výročí na českém trhu se značka rozhodla pro oživení své image, což se samozřejmě odráží zejména na prodejnách.

 
Největší jarní novinkou se stala nová vlajková prodejna C&A Diamant v dolní části Václavského náměstí vybudovaná kompletně v novém stylu. V novém „diamantovém“ konceptu byly renovovány také prodejny v horní části Václavském náměstí a v PALLADIU. Hlavní součástí nového konceptu  C&A Diamant jsou světlé barvy a inspirace každodenním děním ve městě – tedy zejména dopravou. Pozorný pozorovatel tak jistě vypozoruje umně vytvořené věšáky ve tvaru jízdních kol nebo tramvajových madel 🙂

CandA

Nejvíce se na C&A ovšem vylepšil celkový „feeling“ – prodejna je mnohem světlejší, vzdušnější a tak nějak víc „uklizená“. Už se tu rozhodně neztratíte mezi regály, což mně osobně se stávalo poměrně často.
 
A co všechno vlastně v „Cé-Áčku“ seženete? Původně nizozemská značka už se u nás na trhu usadila poměrně dávno (a konkrétně v PALLADIU je již od jeho otevření) a vedle modelů C&A zahrnuje také kolekci pro mladé – Clockhouse.

CandA

Kolekci Clockhouse je v PALLADIU věnováno hned celé patro. Vedle toho zde samozřejmě seženete také mé oblíbené šaty a elegantní kousky z kolekce Yessica.

CandA

Stále populárnější součástí sortimentu C&A jsou na tělo příjemné kousky z biobavlny. Krom toho, že se lépe nosí, jsou také šetrnější k životnímu prostředí. A pouze v C&A navíc za stejnou cenu jako trička z bavlny obyčejné. No, minimálně za vyzkoušení to stojí, ne?

CandA

Vedle biobavlny se v C&A najde oblečení prakticky klasické, zejména pak džíny, šaty nebo trička, která se skvěle hodí jako základ šatníku. Znáte ty dny, kdy nemáte co na sebe, i když máte plnou skříň, takže jediné, co připadá v úvahu, jsou oblíbené džíny a neutrální tričko nebo košile? Tak přesně pro takové dny je C&A dokonalým zachráncem. 🙂

CandA

Mým favoritem v C&A jsou ovšem šaty a kabelky – zejména co se týče tašek, mají skvělé kousky za velmi příjemné ceny. Ale pozor – zejména v PALLADIU se nikdy neohřejí dlouho, takže pokud si nějakou tu kabelku zamilujete, je potřeba koupit ji hned. Vím, o čem mluvím. Tu vysněnou, černo-bílou se zlatými cvočky, jsem už nestihla, byla hned druhý den pryč. 🙁

CandA

Tak si ani vy nenechte vyfouknout před nosem to, co vám v C&A padne do oka. Letní slevy právě začaly, proto neváhejte a nakupujte! Nyní se to vyplatí více než jindy 😉

CA_CZ_Sale_Juni2013_263x185.indd

Kateřina
Mohlo by vás zajímat