Ryze česká sportovní a outdoorová značka – to je Alpine Pro!

30.9.2017

Hledáte kvalitní a stylové oblečení, obuv a doplňky na sport? Pak si českou společnost Alpine Pro zamilujete! Jejich oblečení a doplňky jsou plné barev a zábavných prvků, díky kterým bude pohyb ještě zábavnější. 

U nás i ve světě

Alpine Pro (patro -1) je nejprodávanější českou značkou sportovního a outdoorového oblečení, obuvi a doplňků na českém a slovenském trhu. Má 75 značkových prodejen v České a Slovenské republice a více než 20 distributorů po světě. Produkty Alpine Pro (patro -1) si můžete zakoupit i u nás v PALLADIU.

Proč Alpine Pro?

Mezi hlavní sortiment značky Alpine Pro (patro -1) patří outdoorové a sportovní oblečení, zimní lyžařské produkty, funkční prádlo, softshellové produkty a outdoorová i sportovní obuv. Aktuálně je oblíbená i dětská kolekce, obuv a městská kolekce Authentic s nádechem outdooru.

Barevná vzpruha

Sportovní oblečení plné sytých odstínů vám dodá energii a chuť si venku pořádně zařádit! Nepřehlédnutelná budete v různobarevných bundách, které vás zároveň pořádně zahřejí. V kurzu je nejen dívčí růžová, ale i pestrá žlutá nebo svěží zelená.

Dokonale sednou

Kvalitní kalhoty využijete nejen na horskou turistiku, ale i na procházky po městě. S výběrem těch správných kalhot si dejte na čas! Měly by vám totiž perfektně padnout a lichotivě zvýraznit vaše křivky. V současné době jsou moderní nejen úzké skinny, ale i širší vintage střihy.

Trendy i užitečné

Díky oblečení značky Alpine Pro (patro -1) už se nebudete klepat kosou! Kromě krátkých bundiček, nabízí i praktické vesty, které můžete obléct přes huňatý svetr nebo naopak pod tenký kabát. V zimě si zamilujete i prodloužené kabátky, díky kterým vám nebude foukat na záda.

Velké maličkosti

Praktické a stylové doplňky se stanou vašimi oblíbenými společníky. Pořiďte si veselou čepici s bambulkou, kterou budete s radostí nosit celou zimní sezónu. Praktická je i sportovní taška, protože cestování po horách nebo po evropských městech není nikdy dost!

Podpora sportovců

Alpine Pro (patro -1) je hrdým partnerem Českého olympijského týmu, Českého paralympijského výboru, Českého svazu biatlonu, Českého svazu kanoistů a Českého svazu juda. Sportovci s Alpine Pro (patro -1) také dlouhodobě spolupracují na vývoji a testování materiálů.

Natálie
Mohlo by vás zajímat