MALL STYLE 35

27.11.2016

Jak se návštěvníci PALLADIUM vypořádali s venkovními mrazíky? Na nudné černé kabáty a neforemné péřovky zapomeňte. Naši stylový zákazníci si oblékli stylové parky, oversize kabáty a nezapomněli ani na originální doplňky. Kdo říká, že zimní móda je nudná? 

# Vychytané sladění

V zimě se rozhodně nemusíte držet jen šedé a černé. Skvěle totiž vypadají i tóny béžové, doladěné o temnou vínovou. Bunda s kožíškem zahřeje a zároveň působí trendy a šik. Pokud ani v zimně nedáte dopustit na mini sukně, vyplatí se myslet na huňaté ponožky, které elegantně skryjete v kozačkách nad koleno. Podobnou bundu najdete například v obchodě TOPSHOP (patro +1).

a

# Ležérně & stylově

Pokud se chcete na nákupech cítit pohodlně a přesto stylově, jsou khaki parky tím ideálním řešením. Na módním výsluní se drží již několik sezón a v obchodech je proto najdete ve všemožných variacích. Je jen na vás jestli si zamilujete delší parku jako slečna na fotce, nebo dáte přednost kratšímu modelu s barevným kožíškem. Velký výběr najdete například v RESERVED (patro 0). Ležérní look doplňte praktickou prostornou kabelkou Calvin Klein (patro +1) a vyladěný outfit je na světe.

bb

# Žádná šedá myška

I šedá může být originální a nápaditá. Stačí vsadit na zajímavé střihy a netradiční doplňky. Slečna na fotce předvedla, že velká šála dodá i jednoduchému outfitu styl a nadčasovost a kabelka s pestrými nápisy vyzdvihne celý look ještě o level výš! Spoustu podobných crazy doplňků najdete třeba v  H&M (patro -1, 0).

unnamed-1

# Trendy parka

Parka se nehodí jen pro slečny. Sympatický mladík doplnil jednoduchou khaki bundu velkou šedou šálou, která ladí se světle šedými teniskami. Třešničkou na dortu tohohle nenuceného looku jsou díry na kolenou. Někdy se styl skrývá právě v jednoduchosti a drobných detailech. Velký výběr podobných kousků najdete v pánském oddělení obchodu TOPSHOP (patro +1).

unnamed

# O číslo větší

Oversize móda je stále velký hit! Slečna se proto neváhala nabalit do kabátu rovného pánského střihu, velké huňaté šály, černé čepky a celý outfit odlehčila podkolenkami a nápaditými polobotkami. S pánským stylem se poprala s grácií a na ženskosti ji určitě neubral. Nebojte se nosit zábavné punčocháče. Velký výběr najdete v Etam (patro -1) nebo Lindex (patro 0).

 pall_1

 

Foto: vlastní zdroj

Natálie
Mohlo by vás zajímat