Noste správně trendy kostýmy

20.3.2018

Pokud nechcete trávit zbytečné minuty ráno před skříní přemýšlením co na sebe, protože už vás nebaví nosit věci neustále dokola, vsaďte na kostýmy! Jsou hravé a chic. My vám navíc poradíme, jak je správně nosit.


Vysoká laťka od Victorie Backham

Nejvíce se obleky objevují u celosvětově uznávané návrhářky Victorie Backham, která vytvořila své kolekce především v pastelových tónech. Vede světle fialová, růžová, jemně červená a sytě modrá. Barevné obleky, nebo kostýmy, jak chcete, vládnou nejenom na mole, ale i v ulicích. Inspirujte se street stylovými fotkami, jak jednobarevné outfity nosit a především, co k nim obout. Jestli chcete být dostatečně rafinovaná, slaďte s celým outfitem i boty nebo zvolte lehce tmavší odstín ve stejné barvě.

Bledě modrý a červený oblek, RESERVED (patro 0). Tmavě červené kožené lodičky a kabelka s třásněmi, MANGO (patro +1). Červené páskové lodičky, H&M (patro 0 a -1). Modré lodičky, RESERVED (patro 0).


Vzory na mole

Pruhy, káry, kostky, jemný hadí/krokodýlí vzor nebo květy. Volba je jako vždycky jen a jen na vás. Jaká forma je vám sympatičtější a cítítě se v ní lépe.  Na molech se objevily obleky se vzorem všeho druhu u zleva Johanny Ortiz, Dolce & Gabany a Van Noten. Nebojte se vyjít ven ve vzorovaném kostýmku ze saténového materiálu připomínajícím pyžamo nebo zabalená ve květech od hlavy až k patě. Je jaro, nová sezóna, nový začátek.

Tmavě zelený saténový komplet, oranžové pantofle, H&M (patro 0 a -1). Květinový oblek, fialové ponožkové lodičky, RESERVED (patro 0).


Barvy, oversize střihy a velká ramena

Pokud si potrpíte na detailech a chcete být o krok napřed před zbytkem české populace, pak si rozhodně pusťte ze záznamu přehlídky Jaro/Léto 2018 Bottega Veneta, Vika Gazynskaya nebo dechberoucí podívanou Toma Forda. Zaměřte se jako slavní designéři například na kalhoty nad kotníky v pánském střihu a sáčko ve stejné barvě ve stylu 40. let, nebo komplet vypadající o číslo až dvě větší, jako byste jej vzala z tátovy skříně. Celou započatou sezónu ale provázejí velká ramena, takže vycpávkám zdar!

Nude odstíny

Jestliže nejste příliš velcí fanoušci křiklavých barev a když už, tak maximálně jemných pastelových odstínů, máme pro vás řešení. Přestože je celá sezóna jara a léta oblečená do barev, můžete vyniknout, když naopak zůstanete lehce při zemi a obléknete tóny krémově bílé, béžové, nebo jemně růžové. Dolaďte je klidně neutrální halenkou, včetně obuvi. Tu zvolte ale nadčasovou, abyste podtrhli svůj look. Tvar useknuté špice, boty do špičky nebo jednoduše „staré“ dobré bílé tenisky. Jen se nezašpinit hned cestou do práce…

 

Bílé sako s dvojřadým zapínáním, široké zelenkavé kalhoty, béžový komplet,  H&M (patro 0 a -1). Růžový oblek, RESERVED (patro 0). Bílé a hnědé boty, MANGO (patro +1). 

 

Zdroj fotografií: Pinterest a archivy značek.

Eliška
Mohlo by vás zajímat
13.1.2015
Od Petera