Díky těmto vychytávkám budete bohyní tohoto léta

12.7.2018

Podlehněte mořské soli a tyrkysovým odstínům líčidel, které vám dodají tu pravou letní energii. Mořská sůl je přírodním konzervantem, jež dokáže vytvořit look „beach vlasů“ i léčit pokožku. Mořské řasy jsou zase bohaté na tolik důležité minerály. Cítíte tu vůni moře?


Hebká pokožka

Díky gelům, peelingům a mýdlům s obsahem mořské soli bude vaše pokožka krásná a hebká jako dětská prdýlka. Hrubší exfoliační sůl používejte maximálně jednou do týdne, tak dojde k odstranění odumřelých buněk, ale nikoliv k možnému podráždění. Za vyzkoušení stojí také rozpustné koupelové soli nebo osvěžující gely, díky kterým se budete i doma v koupelně cítit jako v exotických lázních.

Mýdlo Sea Vegetable a šampuk Seanik, Lush (patro 0). Mořská sůl na tělo Home Spa, DOUGLAS (patro –1). Mořská sůl do koupele Teaology, Parfumerie SEPHORA (patro 0). Sprchový gel Relax, dm drogerie markt (patro –2).

Vítr ve vlasech

Toužíte po plážových kadeřích, přestože moře je vám v nedohlednu? Pak rozhodně vyzkoušejte sprej se solí, který vlasy lehce vyztuží. Aplikujte ho do vlhkých vlasů, které promačkejte a nechte volně proschnout. Účes bude objemnější a přirozeně zvlněný. Sůl bohatá na minerály navíc nedodává jen objem, ale zároveň zjemňuje vlasovou pokožku a lokny tak vydrží déle fresh.

Sprej na vlasy s mořskou solí, dm drogerie markt (patro –2). Stylingový sprej Sunny Day a objemový šampon Big, Lush (patro 0). Stylingový sprej pro plážové vlny, Dermacol (patro -2).

Pohled bohyně

I v létě si můžete dopřát výraznější líčení! Barevné oční stíny podtrhnou barvu vašich očí a rozzáří pohled. Voděodolná barevná oční linka je zábavným akcentem jinak přirozeného líčení. A co je letošní letní must have? Kromě opalovacích ochranných krémů také pořádná voděodolná řasenka. Na večer zase nesmí chybět šikovný bronzer, který něžně zvýrazní vaše letní opálení.

Tyrkysové oční stíny alverde, Modré oční stíny a tužka na oči Trend it up, Objemová řasenka Volume Million Lashes L´Oréal vše dostupné v dm drogerie markt (patro –2). Paleta očních stínů, M.A.C Cosmetics (patro –1).

Foto: Pinterest.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat
28.10.2017
Od Elišky