Rychlé líčení – krásná během 5 minut!

25.6.2017

Zavolaly ti kámošky, že za chvíli začíná super letní party, nebo se potřebuješ dostat do pucu před super žhavým rande? Poradíme ti, jak mít make-up hotový během pár minut, a přitom vypadat svěže a upraveně!

Čarování se třpytkami

Není nic svěžejšího než mladistvě rozzářená tvář. Pokud chcete dodat svému vzhledu trochu jasu, přidejte do oblíbeného krému pár kapek tekutého bronzeru a jednoduše si směsí tvář namažte. V mžiku budete vypadat odpočatě a ready na další kosmetické vychytávky.

Tekutý bronzer Bourjois, dm drogerie markt (patro -2). Bronzer v tužce Collistar,  DOUGLAS (patro -1). Tekutý bronzer Nars a Hydratační bronzer ve spreji by Terry, Parfumerie SEPHORA (patro 0).

Kouřový dým

Kouřové oči jsou nestárnoucí klasikou, která vás v okamžiku promění v sexy bohyni. Mnoho žen se jim ale vyhýbá, protože si na složité stínování netroufají. Pokud to máte podobně, nezoufejte! S jednoduchým trikem budete mít uhrančivý pohled i vy. Stačí si pořídit dobře měkkou tužku na oči v černé nebo tmavošedé barvě, obkreslit pomocí ní celé oko a pevným štětečkem celou linku doztracena jakoby rozmazat. Ideálními pomocníky jsou tužky, které mají rozmazávací štěteček nebo houbičku rovnou jako součást balení.

Tužka na oči Maybelline a Max Factor, oboje v dm drogerie markt (patro -2). Tužka na oči Clinique, Parfumerie SEPHORA (patro 0). Široká tužka na oči Lancome, DOUGLAS (patro -1). 

Barevný polibek

Barevné rty dokážou změnit výraz celého obličeje během několika sekund. Letos jsou trendy hlavně matné struktury, které šikovně drží. Abyste rty neměla vysušené, doporučujeme pod rtěnku nanést obyčejný jelení lůj nebo vazelínu, poté chvíli vyčkat, a teprve pak aplikovat barevný odstín. Velkým hitem jsou takzvané dlouhotrvající rtěnky, které mají tekutou strukturu, a na vašich rtech budou držet zuby nehty.

Dlouhodržící tekutá rtěnka Too Faced a tekutá rtěnka Sephora, oboje v Parfumerie SEPHORA (patro 0). Rtěnka 16 h lip color, Dermacol (patro -2). Růžová rtěnka, M.A.C Cosmetics (patro -1).

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat