Luxusní Hugo poprvé v Palladiu!

30.5.2017

Premium Fashion Brands otevírá první prodejnu značky HUGO v České republice, spadající do rodiny HUGO BOSS. Těšit se můžete na originální designové i klasické kousky, které budou ozdobou nejen ženského šatníku.

Proč HUGO?

HUGO je stylovým průkopníkem ve světě módních značek HUGO BOSS. Nabízí současné designové trendy v elegantní byznysové i hravé volnočasové módě. Dámské i pánské kolekce včetně obuvi a doplňků dávají důraz na sebevědomí a styl.

OPENING

Slavnostního otevření prodejny HUGO se zúčastnila řada českých celebrit. Prozkoumání obchodu si nenechala ujít zpěvačka Dara Rolins, modelky Kateřina Sokolová, Pavlína Němcová, Natálie Kotková, Andrea Bezděková ani herečka Nikola Kouklová nebo módní návrhář Lukáš Macháček. Prostě hvězdy, co mají styl!

KOLEKCE 

Současná kolekce se nese v luxusním přesto nositelném stylu. Velký prostor dostala vášnivá červená, elegantní béžová i nadčasová černá. Doplňky i módní kousky jsou stylové a šik a vynikají extra kvalitou v podobně luxusních materiálů nebo vychytaných střihů. Nadchnou vás například kožené doplňky s originálními akcenty a mnoho dalšího.

NA KAŽDOU PŘÍLEŽITOST

V prodejně Hugo Boss najdete nejen elegantní outfity do práce, ale i na volný čas, romantickou schůzku nebo kafe s přáteli. Základem každého looku jsou například skvěle padnoucí tmavé kalhoty, bavlněné tričko, kvalitní doplňky, a hlavně hravé potisky.

KDE A CO?

Prodejnu značky HUGO naleznete v 1. patře nákupního centra PALLADIUM. Módní skupina Premium Fashion Brands tak rozšířila svoje portfolio značek, mezi které patří ještě Geox, Armani Jeans, Trussardi Jeans, Versace Jeans a multibrand s obuví a doplňky Beltissimo.

 

Foto: archiv firmy

Natálie
Mohlo by vás zajímat