MALL STYLE 42

29.6.2017

Prázdniny začínají téměř aprílovým počasím, a tak je těžké se ráno rozhodnout, zda sáhnout po vyletněném outfitu nebo po něčem teplejším. Rozhodli jsme se proto prozkoumat, jak se s tímto proměnlivým počasím vypořádali návštěvníci PALLADIA. Jejich outfity ovšem ani počasí, které se mění z minuty na minutu, nezaskočilo. Jaké trendy při nákupech návštěvníci předvedli?

#Výšivky

Výšivky jsou hitem tohoto roku. Nešlápnete s nimi vedle na kalhotách, tričkách, košilích ani sukních. Tato návštěvnice zvolila romantické výšivky na džínách a my jí dáváme palec nahoru. Outfit doplnila cool pantoflemi, které letos v létě opravdu frčí. Nebojte se je tak vyměnit za klasické sandále nebo balerínky.

#Tenisky

Kombinace tenisek a elegantního oblečení už dávno není módním faux pas. Právě naopak! Toto spojení je znakem vytříbeného stylu. Outfit této mladé slečny je toho jasným důkazem. Pokud se tedy nechcete trápit na vysokých podpatcích, nebojte se i elegantní kousky doladit cool teniskami.

#Batoh

Pokud vás už nebaví kabelky, ozvláštněte svůj look trendy batohem. Budete tak IN a zároveň ulevíte svým zádům, které kabelka zatěžuje jen na jedné straně. Stejně tak jsou dvojitou výhrou sandálky s otevřenou špičkou, kterými slečna doplnila cool outfit. Nohy v nich větrají, vypadají cool a zároveň drží nohu pevněji, než ty klasické páskové.

#Béžová

Tato mladá nakupující se vyzbrojila proti dešti, který nás v poslední době často překvapil zcela nepřipravené, trendy béžovou koženou bundou. Pokud vás tedy ta černá už omrzela, nebojte se sáhnout po této světlé variantě. Pak už k ní stačí jen doladit boty a šik outfit je na světě.

#Pruhy

Pokud nevíte, po jakých vzorech sáhnout, tato slečna vám může být skvělou inspirací. S pruhy všech barev v létě určitě zabodujete. Pokud nejste zrovna milovnicí tropických vzorů a crazy barev, vsaďte po vzoru této mladé nakupující na černobílou kombinaci. Ta váš outfit skvěle ozvláštní.

Klára
Mohlo by vás zajímat