Buďte hvězdou v těhle trendy plavkách!

21.6.2017

Právě teď je ten správný čas, ulovit ty nestylovější, nejbláznivější a nejatraktivnější plavky, ve kterých budete celé léto zářit. Nosí se vykrojené kalhotky jako z 90. let, výrazné barvy, originální potisky i netradiční průstřihy a šněrování. Letošní plážová móda rozhodně není nudná! A co je na výběru plavek nejdůležitější? Přece aby vám perfektně sedly!

Retro

Proužky, volánky, puntíky a vysoké kalhotky, to všechno k retro plavkám patří. Plavky ve stylu hollywoodských hvězd z padesátých let si oblíbily i současné hvězdy. Moc dobře totiž vědí, že oblíbené potisky a klasické střihy nikdy nevyjdou z módy a že v nich budou extra ženské a roztomilé zároveň.

Fialové, F&F (patro +1), Pruhované a puntíkaté, Calzedonia ( patro 0). Jednodílné, H&M (patro -1, 0).

Jednodílné

Plavky vcelku zaznamenaly letošní léto obrovský boom! Ptáte se proč? Protože jsou atraktivní, stylové a dokážou skrýt drobné nedostatky. Pokud chcete být obzvlášť trendy, pořiďte si šněrovací model nebo plavky s vysoce střiženými kalhotkami. I přesto, že budou plavky vcelku, odhalí rafinovaně dost kůže a upoutají pozornost každého sexy plavčíka.

Modré, Etam (patro -1). Šněrovací,  F&F (patro +1), Fialové, MANGO (patro +1). Khaki, H&M (patro -1, 0).

Tropické

Co víc vzbuzuje energii léta a prázdnin než divoké tropické vzory? Obklopte se jimi, kde se jen dá, a užijte si pořádnou prázdninovou jízdu. Nezapomeňte ale, že výrazné vzory navíc v kombinaci s nařasením a volány, opticky rozšiřují. Jsou proto ideální pro slečny s menšími košíčky nebo zvýraznění křivek.

Tropické, RESERVED (patro 0). S volány, Calzedonia (patro 0). Tropické, Calzedonia (patro 0). 

Potištěné

Hravé potisky jsou mladistvé a super cool. Pořiďte si proto plavky se vzorem nebo zábavnými obrázky, a ukažte, co ve vás je. Hitem jsou vzory ananasu nebo banánů, ale vedle nešlápnete ani s nápisy nebo čísly. Móda je hra a u plavek tomu není jinak!

Banánové plavky a plavky s číslem, obojí v H&M (patro -1, 0). Plavky s ananasy, Calzedonia (patro 0). 

foto: archivy firem, Pinterest,com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
23.10.2013
Od Sandry