Romantický styl je opět v kurzu a my vám poradíme, jak na něj!

23.4.2016

Jarní kolekce plné volánů, mašlí, krajek a květinových vzorů zaplavily PALLADIUM. Těmito něžnými prvky jsme se nechali doslova unést a přinášíme vám dávku prvotřídní inspirace od hvězd, díky níž nelze šlápnout vedle. 

Celebritou, která je přímo ztělesněním romantického stylu, není nikdo jiný než country zpěvačka Taylor Swift. Krajky, pastelové barvy i stylová čelenka do vlasů, to všechno obsahuje přímo vílí outfit, ve kterém Taylor vyrazila do ulic. To nám bohužel počasí ještě nedovolí, ale v H&M už najdete spoustu variant něžných šatů, ve kterých oslníte osazenstvo na každé kulturní akci. Čelenek, které dotáhnou váš romantický look k naprosté dokonalosti, najdete nepřeberné množství v Claire´s .

1

Veškeré šaty, H&M (patro -1, 0). Boty, TOPSHOP (patro +1). Čelenka, Claire´s (patro -1).

Zdroj fotografie: http://www.popsugar.com/fashion/Taylor-Swift-Wearing-Purple-Lace-Dress-Headpiece-37891018#photo-37891018

Krajka kraluje i elegantnímu stylu, což nám dokázala Vanessa Hudgens ve svém celobílém outfitu doplněném nestárnoucí černou kabelkou. Něžné krajkové body, ve kterém zazáříte jak v práci, tak na romantické večeři, najdete v H&M. Krajku povznesou na nový level sofistikované bílé kalhoty z MANGA s černou kabelkou z TOPSHOPU, která se hodí jednoduše ke všemu.

3

Body, H&M (patro -1, 0). Kabelka a boty, TOPSHOP (patro +1). Kalhoty, MANGO (patro +1).

Zdroj fotografie: http://blog.shopyandi.com/2014/03/trend-watch-worthy-in-white.html

Něžný, elegantní, ale zároveň hravě svůdný look zvolila modelka Miranda Kerr. Dívčí blůzou s fiží a roztomilým puntíkatým vzorem doplnila nadčasovou sexy koženou sukní, kterou najdete v TOPSHOPU. Pro romantickou košili s krajkou či mašlí si můžete dojít hned do dvou obchodů v PALLADIU, kterými jsou H&M a TOPSHOP. Tento look je důkazem toho, že romantické kousky se dají skvěle kombinovat i s rockerskými prvky a je ideálním návodem pro ty z vás, které neholdujete pastelovým barvám, ale něžných prvků se vzdát rozhodně nehodláte.

5

Krajkové tričko, H&M (patro -1, 0).  Sukně a košile s mašlí, TOPSHOP (patro +1). Lodičky, CCC boty (patro – 2).

Zdroj fotografie: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2319752/Miranda-Kerr-carries-literary-clutch-bag-wears-leather-pencil-skirt-fashion-party.html

Jestli něco v našem příspěvku nesmí chybět, tak je to rozhodně volánový top s odhalenými rameny. Ten letos ze sestavy něžných kousků rozhodně nevynechávejte, v pastelové modré ho najdete v H&M. Skvěle se hodí do společnosti kratších skinny džínů z MANGA. Trendy kombinace Olivie Palermo je skvělým návodem jak kombinovat něžné barvy. Růžovobílou kabelku si můžete pořídit v Orsay a mint krajkované balerínky v H&M.

   4 Balerínky a tričko, H&M (patro -1, 0). Kabelka, Orsay (patro 0). Džíny, MANGO (patro +1). Hodinky a náramek, Claire´s (patro -1).

Zdroj fotografie: https://cz.pinterest.com/pin/249949848046168640/

Květinové vzory miluje nejen Vanessa Hudgens, ale i PALLADIUM. Pro splývavé maxi šaty si dojděte do H&M a pokud vám ještě stále chybí nadčasový kožený křivák, neváhejte prozkoumat nabídku britského řetězce TOPSHOP. Květinové motivy udělají z každého looku vkusný a nápaditě elegantní model, takže by neměly chybět v repertoáru žádné z nás.

2

Šaty, brýle a náhrdelník H&M (patro -1, 0). Kožená bunda a boty, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, Orsay (patro 0).

Zdroj fotografie: http://www.thelifestylereporter.com/style-inspired-vanessa-hudgens-floral-maxi-dress/

Klára
Mohlo by vás zajímat