NA CO SE TĚŠIT: ČERVEN

7.6.2013

Podívejte se, co vás čeká v červnu v PALLADIU! Během celého měsíce můžete navštívit výstavu Nedoklubko v prvním patře, 17.6. proběhne slavnostní otevření Funny Danny a k tomu si v pátek po vysvědčení můžete přijít pro zmrzlinu za hezké vysvědčení.

 
Slavostní otevření Funny Danny!

Slavnostní otevření provozovny v pražském PALLADIU pro veřejnost se bude konat 17.6. 2013 od 17:30. Celou akcí vás bude provázet moderátor Zdeněk Mahdal a hudební doprovod zajistí Maxim Turbulenc. Srdečně vás všechny zveme! Přijďte si užít spoustu skvělé zábavy a ochutnat vlastnoručně natočenou jogurtovou zmrzlinu. Filosofií funny Danny je nabídnout zákazníkům co nejkvalitnější suroviny a příjemné prostředí pro konzumaci oblíbených pochoutek, kam se budou rádi vracet a trávit tam čas se svými přáteli a dětmi. Jejich maskotem je veselý tučňák Danny, rošťácká figurka, která baví děti veselými hláškami a nabídne jim mraženou pochoutku po aktivně stráveném dni.

 

Oslavujeme konec školy!

Školáci, každý z vás, kdo přijde v pátek 28. 6. od 9:00 do 12:00 s vysvědčením do PALLADIA, získá u Infokiosku v přízemí od naší hostesky kupón na 2 kopečky zmrzliny zdarma v kiosku Fruitisimo na patře +2 jako dárek za vaši celoroční snahu ve škole! Ve vybraných obchodech budete moci nakoupit se slevou nebo využít dalších speciálních nabídek.

 

Charitativní výstava občanského sdružení Nedoklubko

Přijměte pozvání na výstavu zaměřenou na problematiku předčasně narozených dětí. Výstavu připravilo občanské sdružení Nedoklubko ve spolupráci s rodiči, kteří laskavě poskytli fotografie svých dětí a pár střípků z jejich světa. Amatérské záběry zachycují tyto malé bojovníky od prvních chvil po narození, kdy jim šlo o život, až po současnost, kdy díky nesmírné péči lékařů a sestřiček a lásce svých rodičů vyrostly v krásné děti, které se nikterak neliší od svých „donošených“ vrstevníků. Mají své drobné radosti, sny i velké plány do budoucna. Za předčasně narozené je považováno dítě, které se narodilo před 37. týdnem těhotenství. Takových dětí se v České republice narodí ročně více než 8000. Vyžadují zvýšenou a dlouhodobou péči. Přestože počet předčasně narozených dětí každým rokem stoupá, díky vysoké úrovni péče procento těžkých postižení klesá. Drtivá většina těchto dětí, i ty s nejmenší hmotností, přežije bez celoživotního handicapu. Výstavu můžete navštívit od 31. 5. do 30. 6. 2013 v prvním patře. Jste srdečně zváni!

Sandra
Mohlo by vás zajímat