Get the Gigi Hadid spring look

20.4.2016

Topmodelce Gigi Hadid, která momentálně vévodí světové módní scéně, je pouhý dvacet let. Dokázala už ale prorazit na mola na mola nejrenomovanějších módních návrhářů a to dokonce i na top přehlídku roku, kterou není žádná jiná než Victoria´s secret fashion show. Mladá star nehýbe jen módou na molech, nýbrž i v ulicích. Vybrali jsme pro vás looky, které se dají skvěle sestavit z nabídky obchodů v PALLADIU a jsou neotřelou jarní inspirací.

#OVERAL

Jestli vám letos na jaře něco nesmí chybět, tak je to jednoznačně overal. Trend, který se z šatníků celebrit přenesl rychlostí blesku do nejednoho obchodu v PALLADIU. My jsme pro vás vybrali tento rozverný s boho vzorem z H&M, protože fádní černé už máme po zimě plné zuby. Ten bude skvěle vynikat například ve společnosti klasických bílých conversek, které najdete ve Foot Lockeru.

frrrr

Overal, H&M (patro -1, 0). Boty, Foot Locker (patro 0).

#BOMBER BUNDA

Dalším must-have kouskem je letos bomber bunda. Gigi zvolila khaki bomber, kterým skvěle doladila elegantní bílé šaty. To je velkým bonusem bomber bund, jakožto zcela všestranného kousku oblečení, který skvěle padne jak k sofistikovanému looku, tak k pohodovému sportovnímu outfitu. Bomber se nosí v mnoha variacích. V H&M najdete jak tento khaki, tak třeba extravagantnější růžový. Pokud jste zapřísáhlými milovnicemi nízkých kozaček, nemusíte se jich vzdát ani na jaře. Ideální alternativou jsou například tyto černé s průstřihy, které na vás čekají v CCC Boty.

GIGIIIII

Boty, CCC Boty (patro -2). Bunda, H&M (patro -1, 0). Šaty, MANGO (patro +1).

#BOYFRIEND JEANS

Jestli se něco postará o dokonalý výsledek vašich jarních looků budou to bezesporu boyfriend džíny. Gigi zvolila ty s dírami na kolenou, které jsou ležérní, stylové a hravé zároveň. Pokud vás její outfit oslovil, tak jako nás, neváhejte si pro ně zajít do TOPSHOPU. S postupným oteplováním také musíme rozšiřovat naše zásoby jarních bundiček. Ve vašem repertoáru by rozhodně neměla chybět tato semišová hnědá, kterou najdete například v MANGU. Ze sestavy také nevynechávejte trendy slip-ony, které jsou pohodlné a zároveň šik.

2

Bunda, MANGO (patro +1). Boty a džíny, TOPSHOP (patro +1). Tričko, H&M (patro -1, 0).

Zdroj obrázků: http://www.harpersbazaar.com/fashion/street-style/g5973/gigi-hadid-style/?slide=5

Úvodní fotografie: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com a Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

Klára
Mohlo by vás zajímat