Kendall Jenner a Gigi Hadid, nejslavnější kamarádky současnosti. Okoukejte jejich styl!

7.3.2016

Nákupy, kafe i party s kamarádkou už nikdy nebudou jako dříve. Zkuste své outfity sladit po vzoru slavných supermodelek. Pokud jste zapřísáhlými obdivovatelkami obou Victoria´s Secret andílků, ale zoufáte si, že si jejich značkové outfity nikdy nebudete moci dovolit, máme pro vás řešení. V PALLADIU najdete spoustu alternativ, se kterými s kámoškou zazáříte jako na přehlídkovém molu!

# NA NEDĚLNÍ NÁKUPY

Kendall a Gigi nedají dopustit na pohodlný sportovní styl. Základem mnoha jejich outfitů jsou proto zeštíhlující černé legíny, které najdete za příznivou cenu například v řetězcích H&M (patro -1, 0). Dále moderní „bomber“ bunda, kterou naleznete v poslední kolekci anglické značky TOPSHOP (patro 1). A samozřejmě nesmějí chybět ani nadčasové sportovní tenisky. Výsledkem tak bude komplet jako stvořený na dlouhé módní „shoppování“.

ob 1

Kendall look: Top, H&M (patro -1, 0). Bomber bunda, TOPSHOP (patro +1). Legíny, H&M (patro -1, 0). Kabelka, H&M (patro -1, 0). Sluneční brýle, Eiffel optic (patro 0). Tenisky, SPORTISIMO (patro -2).
Gigi look: Top, MANGO (patro +1). Bomber bunda, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, H&M (patro -1, 0). Legíny, H&M (patro -1, 0). Boty, Office Shoes (patro -1).

Zdroj obrázku: www.harpersbazaar.com

# NA RANDE S KÁMOŠKOU

Až budete se svojí parťačkou vyrážet na kafe probírat poslední trendy, vztahy a jiné nezbytnosti, vsaďte na nesmrtelnou kombinaci černé a bíle. Při výběru kousků se držte rčení: v jednoduchosti je krása. Místo bláznivé kombinace barev si pohrajte s materiály, které na kontrastních odstínech skvěle vyniknout. Kendall se nebála sexy koženkových kalhot a Gigi zase „oversized“ rovně střiženého kabátu, který ji však rozhodne neubral na ženskosti. Ani k elegantnímu looku se nezdráhejte obout tenisky. Ten nejširší výběr podobných bot naleznete v obchodech Office Shoes (patro -1) a Foot Locker (patro 0), tam si vyberete zaručeně každá!

ob 2
Kendall look: Svetr, H&M (patro -1, 0). Kabelka, RESERVED (patro 0). Kalhoty, MANGO (patro 1). Brýle, H&M (patro -1, 0). Boty, RESERVED (patro 0).

Gigi look: Tričko, H&M (patro -1, 0). Kabát, MANGO (patro 1). Kalhoty, H&M (patro -1, 0). Boty, Office Shoes (patro -1). Brýle, MANGO (patro 1).

Zdroj obrázku: www.rebloggy.com

# PARTY: ZNAČKA KLUKŮM VSTUP ZAKÁZÁN

Ať už se chystáte na ples či bláznivou páteční party, nezapomeňte náležitě sladit vaše BFF (best friends forever) outfity. Všem nápadníkům tak dáte najevo, že tuto noc si užíváte dámskou jízdu. Modelky opět využily kombinace černé a bílé. Rozhodně se však při výběru večerních šatů nedržely při zemi. Již dávno není pravidlem, že dlouhé šaty patří jen na ples. Široký výběr krásných všestranných modelů naleznete v obchodě MANGO (patro +1), jehož tváří byla i supermodelka Miranda Kerr. Gigi Hadid vsadila na vzorované šaty, odhalující její superdlouhé nohy. Pokud na večer zvolíte mini, dbejte pro zachování vkusu na decentní výstřih. Večírkový look může být elegantní nebo i odvázaný a divoký, tak směle do toho!

ob 3

Gigi look: Šaty, H&M (patro -1, 0). Boty, H&M (patro -1, 0). Mobil, Apple Premium Reseller – iSTYLE (patro -1).

Kendall look: Šaty, H&M (patro -1, 0). Boty, DEICHMANN (patro -2). Mobil, Apple Premium Reseller – iSTYLE (patro -1).

Zdroj obrázku: www.byrdie.co.uk

Úvodní obrázek- zdroj: Andrea Raffin / Shutterstock.com.

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat
5.3.2015
Od Petera