Douglas: Nechte se rozmazlovat

30.1.2017

Milujete parfémy a dekorativní kosmetiku? Tak to vás rozhodně nesmí minout parfumerie DOUGLAS v PALLADIU. A proč? Tak především proto, že je svou rozlohou největší parfumerií této značky v České republice! A to včetně unikátních produktů, které budete moci poprvé spatřit právě v tomto království vůní a kosmetiky. Jaké služby DOUGLAS nabízí a na jaké značky se v provoněné prodejně můžete těšit?

Exkluzivní sortiment

DOUGLAS v PALLADIU není unikátní jen svou velikostí, ale také exkluzivními produkty, které jinde nenajdete.  Mezi nově zařazené značky patří například dekorativní kosmetika Smashbox, vůně Les Infusions de Prada, vůně BVLGARI Le Gemme, vůně Zadig&Voltaire, dekorativní kosmetika Diego Dalla Palma, vůně Elie Saab La Collection, vůně Starck, nebo také dekorativní kosmetika Tom Ford a mnohé další. Takže pokud chcete vonět tak, jako nikdo jiný, neváhejte a DOUGLAS rozhodně navštivte.

Dokonalé služby

Parfumerie DOUGLAS se zaměřuje i na služby spojené s líčením, tudíž má každá pobočka svůj tým speciálně vyškolených make-up artistů, kteří vám budou neustále po ruce. Zdarma vám pomohou s líčením a poradí vám, jak pečovat o vaši pleť. Asistenti prodeje vám zase pomohou například s dekorativním balení dárků. DOUGLAS nabízí i speciálními služby, kterými je mimo jiné svatební líčení.

Ani interiér nezůstává pozadu

Abyste se ve Skincare baru, který bude sloužit jako místo pro klidný a pohodový výběr té nejlepší kosmetiky, cítila jako v pohádce, vybavili pro vás tuto prodejnu přední designéři. Nábytek se nese v duchu moderního stylu a pochází od předních světových značek. Díky tomu se i uprostřed obchodního domu přenesete do oázy klidu, kde si budete moct vybrat vůně a kosmetiku dle vašeho výběru.

Ať už hledáte kosmetiku, parfémy, nebo odbornou konzultaci toho, co je pro vaši pleť to nejlepší, neváhejte navštívit největší parfumerii DOUGLAS , kterou najdete v PALLADIU na patře -1.

Zdroj fotografií: http://g.cz/nejvetsi-parfumerie-v-cesku-dnes-ji-otevrel-douglas-v-praze

Klára
Mohlo by vás zajímat